Снимка: БНТТрябва ли да бъде приета оставката на Борислав Михайлов

...
Снимка: БНТТрябва ли да бъде приета оставката на Борислав Михайлов
Коментари Харесай

Тодор Батков: Трябва да се свика конгрес за ново ръководство на БФС

Снимка: Българска национална телевизия

Трябва ли да бъде призната оставката на Борислав Михайлов като ръководител на БФС и каква е равносметката след расисткия скандал по време на мача България - Англия - посетител по тематиката в Сутрешния блок на Българска национална телевизия беше юрист Тодор Батков, някогашен притежател на ПФК " Левски ".

" Аз съм уверен, че въпросът с оставката на Борислав Михайлов би трябвало да бъде решен на конгрес. Основното е да се регистрира интервал от време, на първо място и най-много да се избере президент. Формално устава не го познавам, само че не мисля, че който и да е от заместниците има мандата, доверието, да ръководи БФС до края на цялостния мандат, до 2022 година Мисля, че е обикновено и разумно оставката да бъде призната от Изпълкома и незабавно да се пристъпи към привикване на конгрес, това е съгласно мен. "

Според Батков, по-неприятният резултат от расисткия скандал на мача е огромното дикредитиране, което като нация, като народ, като жители изживяхме и продължаваме да изживяваме.

Действително, сякаш обаче, главната концепция беше да бъде реализирана по този начин мечтаната от някои огромни клубове смяна в БФС, добави Батков.

" Мисля, че смяната ще бъде за положително, само че не трябва да анатемосваме Боби Михайлов. Той пое БФС в един доста тежък миг, след абсурда с управлението отпред с Иван Славков и наложеното му наказване. Някой би трябвало да се хване и да приложи закона за футболното безчинство, безапелационен е Батков. Аз не съм чул някой да го приложи ", счита той.

" Законът планува една облекчена процедура, при потвърдено противоправно държание в границите на стадиона, изразяващо се в потребление на пиротехнически средства, прояви на расизъм, просто се не разрешава визитата на футболни мачове, точка. "

Тодор Батков разяснява и присъединяване на футболни агитки в политически събития и кой има интерес от тази форма на операция.

Феновете са обединени от обстоятелството, че обичат " Левски ", дано това да е водещото, а не флагът да е метод на прехранване. Всички, които имат потребност от шумна поддръжка, от кавги, от отклонение на публичното внимание, имат потребност от това, съобщи Батков.

" Всичко стартира по отношение на тежки закононарушения, припомням си случая с Катуница... Стигна се до там проведени мощни групи, със или без знаците на обичания клуб да вземат участие в политически събития, манифестации, митинги, контрапротести, това към този момент е неприемливо. "

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР