Снимка БлицЗа разделение може да се говори, когато хората се

...
Снимка БлицЗа разделение може да се говори, когато хората се
Коментари Харесай

Томислав Дончев наелектризира ГЕРБ до червено с думите си: Накрая Цветанов ще извика Победа

Снимка Блиц

За разделяне може да се приказва, когато хората се чудят кого да следват и на кого да имат вяра. При нас подобен проблем няма. Това съобщи вицепремиерът Томислав Дончев на церемонията по оповестяването на претендентите на Съюз на демократичните сили и ГЕРБ за Европарламента, съобщи " Блиц ".

" Ние сме разнообразни. Едни са млади, други са още по-млади. Едни са умни, други са доста по-умни. Ние сме разнообразни, само че в това е полезността и силата ни. Ако бяхме идентични, щеше да е необходим единствено един ", сподели той. 

" Цветанов ще извика в края на церемонията " Победа ".

Имаме потребност от победа, която е успех на полезностите и концепциите ни. Нямаме потребност от остриета, клинове и тарани. Имаме потребност от специалисти, водачи и уредници ", сподели Дончев. " Когато се стремим към победа, не трябва да губим себе си и да забравяме това, което сме дали обещание ", съобщи още вицепремиерът и приключи " Не забравяйте, че след 26-и, следва 27-и. ". 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР