Снимка: БлицДнес трябва да бъдем по-добри, отколкото сме били вчера.

...
Снимка: БлицДнес трябва да бъдем по-добри, отколкото сме били вчера.
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Недейте да слушате тези, които ни обясняват, че Европа е стара, и е загубила хъс

Снимка: Блиц

Днес би трябвало да бъд ем по-добри, в сравнение с сме били през вчерашния ден. Това сподели заместник-министър ръководителят Томислав Дончев по време на главното предизборно събитие на ГЕРБ, написа Блиц.

„ Първо бих желал да приказвам за Европа “, уточни Дончев и обърна внимание, че е имало времена, в които е имало съсипия и войни. „ Сега е друго време. Сега е време да построяваме, да надграждаме Европа, да я вършим по-силна, да я вършим по-сигурна. Освен благоденстваща, обществена, аз желая Европа да бъде по-дръзка, да се мери във всичко с нашите световни другари. Недейте да слушате тези, които ни изясняват, че Европа е остаряла, и е изгубила хъс.

Докато Европа има дръзка цел, до момента в който Европа се развива, тя е млада “, сподели Дончев. „ Имаше времена не доста от дълго време, когато в България имаше съсипия, когато не се създаваше нищо ново, а построеното се разграбваше. Имаше времена на ужас, на ерес. Надявам се тези времена да са минали от дълго време. Сега е време да се гради и надгражда България. Като споделям да се гради нямам поради единствено пътища, железници, учебни заведения, детски градини, паркове и лаборатории “, уточни още Дончев.

Според него би трябвало да се концентрира гражданската сила на едно място. „ Не слушайте тези, които ни изясняват, че България би тръгнала по-бързо напред, като се движи обратно. Едва ли някой тук се съмнява, че ние тук сме най-хубавите, само че имаме опит “, акцентира той. „ Имаме опит, имаме експертиза. Това не е задоволително “, посочи той и акцентира, че е значимо доверието. „ Доверието е тази тънка нишка, която свързва жителя и страната, в случай че тя се скъса, не сме държавници, а самозванци.

Днес би трябвало да бъдем по-добри, в сравнение с сме били през вчерашния ден “, сподели Дончев. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР