Снимка Би Ти ВиВ БСП има разделение заради участието на

...
Снимка Би Ти ВиВ БСП има разделение заради участието на
Коментари Харесай

Румен Гечев: БСП е разделена заради участието на лидера в приватизацията

Снимка Би Ти Ви
В Българска социалистическа партия има разделяне поради присъединяване на водача Корнелия Нинова в приватизацията. Това разгласи в предаването „ Тази заран ” по Би Ти Ви Румен Гечев от Българска социалистическа партия.

Той е афектиран от изявлението на социалиста Кирил Добрев в изявление за bTV, с което той трансферира виновността за разграбването по време на всеобщата приватизация на Жан Виденов и Гечев.

Искам да изкажа своето учудване, че вторият човек в Българска социалистическа партия излиза по национална телевизия и приказва, че прегрешението за „ разбойническата ” приватизация е на държавното управление на Жан Виденов и мой, разяснява Гечев.

Той напомни, че Закона за приватизацията е признат през 1992 година По думите му държавното управление „ Виденов ”, в което той беше министър на икономическото развиване, не е предписание основни промени в този закон. Големите промени бяха направени от държавното управление на Съюз на демократичните сили, разгласи икономистът.

На въпроса дали Нинова е била доближена на Иван Костов той отхвърли да отговори с „ да ” и „ не ”, само че сподели: „ Оценката ми е, че няма по какъв начин да получиш такава апетитна хапка, т.е. външнотърговско сдружение, без да си доближен на Костов.

Не съм склонен моята партия да носи отговорност за приватизацията по времето на Костов, повтори няколко пъти Румен Гечев.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР