Снимка Би Ти ВиНай-страшното е, че ние не просто ще

...
Снимка Би Ти ВиНай-страшното е, че ние не просто ще
Коментари Харесай

Най-страшното е, че КТБ продължава да бъде възможна, твърди Христо Иванов

Снимка Би Ти Ви
„ Най-страшното е, че ние не просто ще запълним тази дупка със свои пари, а че КТБ продължава да бъде допустима и сега и най-вероятно сходни обстановки, в които хора, упражняващи икономическо, медийно и политическо въздействие, основават такива извънзаконни предприятия, и сега не престават да се случват. Този модел на корупция по никакъв метод не е спрян и не е непризнат от българския политически хайлайф ”. Това разгласи през вчерашния ден по Би Ти Ви някогашният правосъден министър ХРИСТО Иванов
По думите му по кредитните досиета в КТБ би трябвало да има цялостна бистрота, тъй като не може да се има доверие нито на Българска народна банка, нито на синдиците, нито на проверяващите, че цялата информация ще излезе.
„ Има големи празнини. Говори се за модела, само че той не е обект на поредно следствие и обвинявания ”, акцентира той.
„ Обвинението се концентрира единствено върху непосредствените причинители с опит те да останат единствените отговорни, като имаме поради, че основният от тях отсъства от страната. Дълбоко се колебая, че българското държавно управление има предпочитание да го върне ” добави Христо Иванов.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР