Снимка: bgvolleyball.comОтборът на Черно море БАСК допусна седма загуба от

...
Снимка: bgvolleyball.comОтборът на Черно море БАСК допусна седма загуба от
Коментари Харесай

Баските губят след драма в Дупница

Снимка: bgvolleyball.com

Отборът на Черно море БАСК позволи седма загуба от началото на сезона, откакто отстъпиха трагично с 2:3 (25:16, 28:30, 22:25, 25:16, 13:15) на Марек Юнион-Ивкони в мач от 11-и кръг на Суперлигата в Дупница.

Така, преди изиграването на останалите мачове от кръга, волейболистите на Виктор Карагьозов заемат девета позиция във краткотрайното класиране с 4 победи, 7 загуби и 13 точки. Марек се подрежда на осмо място в таблицата с 5 победи, 6 загуби и 14 точки, написа bgvolleyball.com.

В основата на успеха на домакините от Дупница беше положителната игра на обсада. Те осъществиха 14 сполучливи блокади против 9 за противника им. Имаха и минимална преднина в офанзива (51%-50%). Волейболистите на Черно море пък осъществиха повече директни точки от начален удар (12-5). Посрещането им също беше на по-добро равнище (51%-40%).

Най-резултатен за триумфа на Марек беше Димитър Дулчев с 22 точки (1 блок и 57% успеваемост в атака). За Черно море Стефан Иванов също осъществя 22 точки (3 аса и 48% успеваемост в атака).

В идващия кръг на 15 декември (петък) Черно море приема Пирин (Разлог) във Варна, а Марек Юнион-Ивкони (Дупница) гостува на Арда в Кърджали.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР