Снимка БГНЕС С гол на Фарнандо Каранга в 84-тата минута

...
Снимка БГНЕС С гол на Фарнандо Каранга в 84-тата минута
Коментари Харесай

ЦСКА би Левски“ с 1:0 в грозен мач на подгизнал терен


Снимка БГНЕС

С гол на Фарнандо Каранга в 84-тата минута ЦСКА взе скъпа победа против „ Левски “ на подгизналия от дъжда терен на националния стадион „ Васил Левски “.

Така ЦСКА се изравни в челото на класирането във футболната лига с „ Лудогорец “ с 63 точки, като първенците от Разград имат мач по-малко.

Дъждът направи теренана националния стадион доста тежък, топката едвам се придвижваше по тревата, което евентуално е причина за ниското качество на играта и липсвата на голови положения пред двете порти. Основните рискове се създаваха от локвите, в които топката засядаше.

Голът падна при единствения прецизен удар към вратата на съперника, насочен от футболистите на ЦСКА. При статично състояние бразилецът Каранга се възползва от неточност на отбраната на „ Левски “ като с леко допиране на топката утпя да я отклони във вратата.

Мачът ще се запомни и със събития отвън терена. Фенове на " Левски " са били нападнати на път за София, заяви радио " Фокус ". Запалянковците от фенклуба в Панагюрище са пътували с рейс по автомагистрала " Тракия ", когато са били засечени от десетина леки автомобила в региона на Вакарел.Около 30-40 души са хвърляли камъни по рейса и са счупили стъклата му.

Според очевидци колите са били с хасковски и старозагорски регистрации, а излезлите от тях мъже са били с качулки.

Министерство на вътрешните работи заяви за сходен случай към 10.30 ч. в региона на Ябланица. По първични данни, пътуващи с два рейса и два автомобила почитатели на единия от тимовете, са засекли рейс и кола, в които били последователи на другия тим. Маскирани излезли от двата автомобила и с бухалки почнали да трошат стъклата на транспортните средства на съперниците си.

В региона на Тетевен е засечен единият от колите и са арестувани двамата мъже, пътуващи в него. Предприети са светкавични полицейски дейности за установяването и задържането на останалите участници в случая.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР