Снимка БГНЕС архивПродължаващите преговори между сирийските бунтовници и Русия за

...
Снимка БГНЕС архивПродължаващите преговори между сирийските бунтовници и Русия за
Коментари Харесай

Преговорите между Русия и сирийските бунтовници се провалят

Снимка БГНЕС списък
Продължаващите договаряния сред сирийските бунтовници и Русия за ориста на държаното от бунтовниците губернаторство Дараа в южна Сирия, вървят към задънена улица и неуспех, предава Voice of America, представено от Агенция Фокус
Твърдението е направено от „ Екипа за ръководство на рецесии “, група от размирен и цивилни делегации от Дараа участващи в договарянията. В понеделник те оповестиха проекти за излизане от договарянията, поради раздорите сред другите размирен групировки работещи под чадъра на сирийската свободна войска.
В изказването се прибавя, че изискванията, предоставени от съветската страна, са „ унижаващи “ и се приканват всички цивилни да се готвят за война. „ Призоваваме всички да вземат оръжие и да се бият, до момента в който не предоставим по-нататъшно мнение за военното шефство, което ще води освободителната война “, се споделя в известието.
Сирийското държавно управление на президента Башар Асад насочи вниманието си към Южна Сирия, откакто си върна контрола и подсигури всички анклави, държани от бунтовници в Дамаск и провинцията. Офанзивата към Дараа стартира на 19 юни, с наземна акция от сирийските държавни сили и съветски изтребители започващи въздушни удари в региона на 23 юни.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР