Снимка Български новиниНамериха единия от тримата изчезнали на остров Евия.

...
Снимка Български новиниНамериха единия от тримата изчезнали на остров Евия.
Коментари Харесай

Намериха единия от тримата изчезнали на гръцкия остров Евия

Снимка " Български вести "

Намериха единия от тримата изчезнали на остров Евия. 28-годишно момче е било пометено от водата, до момента в който кара. То се намира в болница под лекарски контрол. Продължава търсенето на двама души – на 65 и 67 години, в региона на селището Мантуди. Последният контакт с тях е бил в неделя. Те пътували с автомобила си, само че пороите обърнали транспортното средство, предава Нова телевизия, представена от Пик.

53-годишен мъж е умрял от сърдечен удар след бурята в Гърция, оповестява общината в Коринт пред телевизия “Скай ”. Той е бил заклещен в колата си и е умрял от преживения стрес.

75-годишен пастир се търси в планинските масиви край Волос, Централна Гърция. Мъжът тръгнал да прибира стадото си, само че поради неприятното време се изгубил в гъстите мъгли. Негов другар обаче съобщил на управляващите и сега възрастният човек се търси.

Щетите след пороите и ураганните ветрове в Гърция към днешна дата са най-значителни на полуостров Пелопонес и в регионите североизточно от столицата Атина. На остров Евия няколко селища са с разрушени улици и десетки наводнени къщи. Подобна е картината в градчето Теологос в континенталната част на Гърция.

До този миг избавителните служби в Гърция са получили общо над 1800 сигнала за потопени коли и заклещени хора, за изтръгнати след урагана дървета и наводнени здания.

От тази заран опасността от провали, породени от бурята " Ксенофон ", към този момент е по-значителна за островите наоколо до Западна Турция и континенталната част на страната. Последните информации оттова са за съществени вреди в региона на регион Кайнарджа.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР