Снимка: архивСпециални части от няколко западни държави се намират на

...
Снимка: архивСпециални части от няколко западни държави се намират на
Коментари Харесай

Специални части от няколко западни държави се намират на украинска територия

Снимка: списък

Специални елементи от няколко западни страни се намират на украинска територия. Това е следващото разобличаване от документите за военния спор, които изтекоха в интернет, оповестява Българска национална телевизия. 

Това единствено удостовери информация, с която се спекулираше от месеци. Според документите, които датират от 23 март, максимален е контингентът на Англия - 50 души, следват тези на Латвия, Франция и Нидерландия. 

В книжата обаче не се споделя къде се намират спецчастите, нито каква е задачата им. Американският министър на защитата Лойд Остин съобщи, че следствието на приключването на секретните документи ще продължи и " ще бъде обърнато всяко камъче ", с цел да се разбере кой ги е популяризирал. 

Остин е разговарял с украинския си сътрудник Олексей Резников и увери, че Киев разполага с проект за деяние и продължава осъществяването му. 

" Те разполагат с огромна част от ресурса, който им е нужен, с цел да бъдат сполучливи. Обучили сме огромно количество военни. Предоставили сме им забележителна помощ. И аз мисля, че се усещат в доста добра позиция и остават съсредоточени в увеличение на боеспособността си и когато решат - да стартират своето контранастъпление ", съобщи Лойд Остин, министър на защитата на Съединени американски щати. 

Междувременно Киев отхвърли изказванията на създателя на частната военна компания " Вагнер " - Евгений Пригожин, че руснаците управляват към 80% от Бахмут. 

Тежки сражения не престават да се водят в Запорожка област.

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР