Снимка АПИ При купуването на електронна винетка по банков път

...
Снимка АПИ При купуването на електронна винетка по банков път
Коментари Харесай

АПИ: Купувайте електронни винетки три дни преди пътуването

Снимка АПИ
При пазаруването на електронна винетка по банков път е належащо софтуерно време за отразяване на заплащането, както при всички банкови прехвърляния. Затова водачите, които желаят да платят е-винетка посредством банков трансфер, би трябвало да го създадат най-малко три работни дни преди пътуването, като този период е годен при правилно изписване в платежното разпореждане на PAY номера на заплащането и е импортирана правилната сума, изчислена в PAY номера. Подробна информация за осъществяването на банков превод е разказана на уеб страницата bgtoll.bg и неведнъж съобщавана от управлението на Агенция „ Пътна инфраструктура " и,,Национално тол ръководство ", съобщи морето.нет.

Фирма „ М-Бус " е закупила винетките на 29 март (петък), като в същия ден е получила противоположна връзка посредством е-mail, в който се показва „ Вие закупихте 26 електронни винетки, които ще бъдат задействани незабавно щом се удостовери заплащането. Ще бъдете известен за активиране на електронна винетка ". Автобусът на „ М-Бус " се е движил по пътната мрежа на 1 април (понеделник), без компанията да е получила e-mail, че винетките са задействани. При инспекция инспекторите на Национално тол ръководство откриват, че транспортното средство е в нарушаване и няма винетка. На нарушителя е натрапен Акт за определяне на административно нарушаване, според Закона за придвижването по пътищата.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР