снимка: Агенция МитнициБелгийски гражданин е задържан при опит да пренесе

...
снимка: Агенция МитнициБелгийски гражданин е задържан при опит да пренесе
Коментари Харесай

Опитаха да пренесат близо 50 кг. хероин през Дунав мост

снимка: Агенция Митници

Белгийски жител е арестуван при опит да придвижи близо 50 кг. хероин през Дунав мост.

Е. Й. бил арестуван на 25 юли при опит да придвижи през Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Дунав мост “ 46,848 кг хероин. Наркотикът бил укрит във фабрична празнина на ремаркето на товарния автомобил, ръководен от 49-годишния мъж.

По искане на Окръжна прокуратура – Русе, Окръжният съд в града е определил мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Е.Й.

По делото са подхванати редица процесуално-следствени дейности, касаещи определяне на точното мястото и основаната организация по натоварване, обмисляне на транспорта на наркотичните субстанции и крайната точка за предаването му.

Престъплението, за което на Е.Й. е повдигнато обвиняване, е тежко съзнателно, наказуемо с отнемане от независимост от 15 до 20 години и санкция от 200 000 до 300 000 лева Според съда, това обуславя високата социална заплаха на действието и дееца, от което следва, че е налице действителна заплаха Е. Й. да се укрие или да извърши друго закононарушение, с цел да избегне възможното наказание.

Определението на Окръжен съд – Русеможе да бъде обжалвано или протестирано в тридневен период.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР