Снимка 24rodopi.comТри от децата на родилката, която вчера уби новороденото

...
Снимка 24rodopi.comТри от децата на родилката, която вчера уби новороденото
Коментари Харесай

Бебето, хвърлено от майка си във Водното огледало в Кърджали, се родило живо

Снимка 24rodopi.com

Три от децата на родилката, която през вчерашния ден умъртви новороденото си бебе, като го хвърли във Водното огледало в Кърджали, ще бъдат изведени от обществени служащи и поверени на грижите на бабата и дядото по бащина линия. Те към този момент са дали единодушие и ще одобряват внуците си, заяви Нова телевизия.

``
реклама

Вчера Водното огледало бе източено, с цел да бъде намерено телцето на бебето. Издирването му почнало, откакто 27-годишна жена потърсила помощ в МБАЛ-Кърджали след раждане, само че не обяснила къде е детето. Пред лекарите тя споделила, че е родила на 18 декември по обяд в региона.

Прокурор Веско Ириков заяви, че е назначена съдебно-медицинска експертиза. По последна информация бебето е родено живо.

" Очаква се да бъде повдигнато обвиняване на майката и да бъде арестувана за период от 72 часа ", разясни Ириков.

Родената през 1991 година жена живее в кърджалийския квартал " Боровец ". В момента тя е под полицейска защита в болничното заведение. Жената има 7 раждания, като с изключение на убитото бебе, още едно нейно дете е умряло, а други две са били отнети от обществените служащи.

" Отделът ни познава майката от към 2 години, когато се наложи двете й най-малки деца - близнаци, да бъдат настанени в приемно семейство. Тя има други 3 деца, които не са с мярка за протекция. Получавала е помощ от родителите на мъжа, с който е живеела ", съобщи Росица Стоянова, шеф на Дирекция " Социално подкрепяне " в Кърджали.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР