"Снимам филм "Лоши момичета" с актьора Мариан Вълев-Куката. Той ще

...
"Снимам филм "Лоши момичета" с актьора Мариан Вълев-Куката. Той ще
Коментари Харесай

Нора Недкова: Като малка харесвах красавци, сега мъже с акъл

"Снимам филм "Лоши девойки " с артиста Мариан Вълев-Куката. Той ще излезе в кината до няколко месеца ". Така новата Мис Плеймейт Нора Недкова от Варна изясни какво се случва към нея, откакто завоюва купата за най-желано момиче на България, съобщава България Днес. "Куката е извънреден експерт! Във кино лентата участваме с още една участничка в състезанието "Плеймейт " - Ана Мария, основни героини сме и работим в стриптийз клуб. Сценарият споделя за момиче, което желае да пробие на огромната сцена и като танцьорка ", споделя Нора.
Според 24-годишната русокоска след купата по неин адрес се изсипали стотици отрицателни реакции, на които не обръща внимание. "Знам за Марешка, която изясни, че състезанието е нагласен, само че мога да приложа всички документи за гласуването на журито. Всичко е тъкмо. Не съм имала привилегии, а тя въпреки всичко би трябвало да се научи да губи ", изясни Недкова.

Мис Плеймейт е безапелационна, че няма хирургична интервенция по себе си с изключение на хилаурона в устните. "Трудно е, когато постигнеш триумф, даже най-хубавите ти другари да се зарадват. В момента до мен е Аниела Милушева, която има личен бизнес и в този момент отваря осигурителен офис в Перник. Само с нея се поддържаме. Тя е най-хубавата ми другарка. Много хора зачертах от живота си след успеха ", споделя още Нора.

Секси девойката е най афектирана на писанията, че фамилията й не я поддържа и се отхвърля от нея. "Няма такова нещо! Те се гордеят с мен! Баща ми се отхвърли от политиката и в този момент се занимава с бизнес. Да, беше претендент за кмет във Варна преди години, само че това е минало ", споделя Недкова.

Красавицата е безапелационна, че не желае до себе си мъж, който да е освен хубав, а да е постигнал нещо и да се държи като мъжага. "Като дребна харесвах красавци без упоритости. Сега избирам такива, които имат ум в главата ", безапелационна е плеймейтката.

В момента Нора не може да се отърве от ухажори, само че от сърце се радва на вниманието на Слави Трифонов, на който след дни ще е посетител в шоуто. "Харесвам го, бих се снимала в негов клип ", споделя българската Джеифър Лопес. Колкото до това защо си мечтае сега, Нора Недкова не крие упоритостите си.

"Искам да вземам участие в шоуто "ВИП брат ", тъй като в него имаш опция да схванеш до каква степен си израснал като човек и темперамент. Това ще ме стимулира и отсега нататък да ходя към най-хубавото, тъй като го заслужавам " - споделя най-секси българката.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР