Снималият голо шоу у нас Брандън Поуп бе арестуван от

...
Снималият голо шоу у нас Брандън Поуп бе арестуван от
Коментари Харесай

Снимал в България воайор арестуван в САЩ

Снималият голо шоу у нас Брандън Поуп бе задържан от шерифи за воайорство в Щатите, съобщи уеб сайтът TMZ, написа

Брандън нашумя с риалити шоуто на „ Дискавъри “ „ Голи и уплашени “. В него мъже и дами са пускани напълно голи в шубрак и би трябвало да се оправят с подръчни материали три седмици, като нямат право да стигат до цивилизацията. Бранъдн попада в нашите планини и макар студеното време оцелява.

42-годишният Поуп е задържан по-рано този месец в Нешвил, Арканзас. Той е упрекнат, че е шпионирал в банята по какъв начин се къпе госпожица. Пробил е дупки във вратата и в стените на банята и я записал на видео с телефона си.

Полицията обаче отказала да заяви какво е търсела тинейджърката в къщата на Брандън и каква му се пада. Има догатки, че е наемателка. Други допускат, че Поуп е пробил дупки в къщата на комшиите. Но това към този момент са единствено спекулации, прецизира TMZ.

Според уеб страницата, на Брандън Поуп му е избрана гаранция от $50 000. Тепърва ще се разбере дали ще стигне до правосъден развой. От полицията в Арканзас единствено са удостоверили, че е упрекнат във воайорство.

През 2017 година Брандън нашумява в друго риалити предаване на „ Дискавъри ченъл “ – „ Мрак. В него участници (обикновено трима непознати) са пускани в пещери и други места в цялостен мрак, като техните реакции и опити за оцеляване са снимани от инфрачервени камери. След това Поуп идва у нас за фотосите на 21-и епизод на риалитито „ Голи и уплашени “, който е наименуван „ Пръстен от огън “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР