Снимачната площадка на един от най-легендарните сериали на всички времена

...
Снимачната площадка на един от най-легендарните сериали на всички времена
Коментари Харесай

Снимачната площадка на Приятели - истински ад?

Снимачната площадка на един от най-легендарните сериали на всички времена - " Приятели “, се оказа същински пъкъл.

Това твърди някогашната сценаристка на ситкома Пати Лин, която разкрива някои неприятни случки в новите си записки " Крайни надписи: Как скъсах с Холивуд ". В фрагмент от книгата Лин си спомня, че в началото е имала запаси по отношение на присъединението към сценаристите на " Приятели “ по време на Сезон 7, защото е била относително нова в бизнеса и нейното минало е било в драма, вместо в комедия. Въпреки това, тя означи, че би била " глупачка, в случай че пропусне шанса “, защото по това време сериалът бил " същински шлагер “.

Една от аргументите, които Лин уточни за недоволството си от работата, беше чувството й, че сърцата на актьорите към този момент не са в шоуто. " Приятели " се излъчваше в продължение на 10 сезона от 1994 до 2004 година, с присъединяване на Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Дейвид Шуимър, Мат Лебланк, Лиза Кудроу и Матю Пери.

" Първоначално бях разчувствана от четенията на масата, тъй като трябваше да бъда в същата стая с актьорския състав, които бяха огромни звезди. Но ентусиазмът му бързо изчезна, откакто видях актьорите, които изглеждаха недоволни да бъдат приковани към едно изтощено остаряло шоу, когато можеха да търсят друго планове, и имах възприятието, че непрекъснато се чудят по какъв начин всеки даден сюжет съответно ще им служи “, написа Лин, предава " Телеграф ".

Сценаристката твърди още, че звездите на шоуто наподобява съзнателно саботирали шегите в сюжета, в случай че не ги харесват. " Всички те знаеха по какъв начин да се смеят, само че в случай че не харесваха смешка, изглеждаше, че съзнателно я заличаваха, знаейки, че ще я пренапишем “, написа Лин.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР