Снежинки започнаха да изпълняват виртуозен зимен танц, триумфиращ по тепетата

...
Снежинки започнаха да изпълняват виртуозен зимен танц, триумфиращ по тепетата
Коментари Харесай

Снежинки се сипят над Пловдив! Зимата триумфира с над 10 см бяла покривка

Снежинки започнаха да извършват виртуозен зимен танц, триумфиращ по тепетата на Пловдив. Все още красивите бели балерини за в този момент леко прехвърчат и то единствено над някои елементи на града, но обещаният снеговалеж към този момент е реалност. Според прогнозите ще се образува завивка от 10-15 сантиметра. Очаква се преваляванията да продължат с дребни спирания до събота, trafficnews.bg. 

Припомняме, че за региона е разгласен жълт код за рискови снеговалежи и мощен вятър. Предупреждението е в действие за още 7 области от Южна България. 

В планинската част от Пловдивска област комбинацията от превалявания и увеличаване напразно от север-североизток, може да докара до виелици и навявания. Очаква се поривите да се усилят към края на деня и през нощта против петък. 

Все отново се чака градусите в Пловдив да останат позитивни денем, а от на следващия ден в утринните часове температурите ще останат непрестанно негативни. Студът ще удари в средата на идната седмица, когато се чакат стойности от -9 градуса. 
 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР