Снайдер, републиканец, който напусна поста през 2019 г., беше обвинен

...
Снайдер, републиканец, който напусна поста през 2019 г., беше обвинен
Коментари Харесай

Съдия приключва делото за вода Flint срещу бивш губернатор на Мичиган

Снайдер, републиканец, който напусна поста през 2019 година, беше упрекнат в съзнателно занемаряване на отговорностите. Той беше първият човек в историята на щата, който е упрекнат за хипотетични закононарушения, свързани със работа като губернатор.

Заповедта за уволняване, подписана от арбитър Уилям Крауфорд, споделя на управляващите да унищожат записите, свързани с първичната обработка на Снайдер от полицията в 2021 година, в това число пръстови отпечатъци и фотография на резервацията. Помощник-главният прокурор Крис Кесел също подписа правосъдната документи.

Наказателните каузи против Снайдер и осем други се сринаха, когато Върховният съд на щата през 2022 година съобщи, че огромното жури от един арбитър е било непозволено употребявано от офиса на основния прокурор, с цел да повдигне обвинявания.

Водата на Флинт се замърси с олово, откакто градските мениджъри, назначени от Снайдер, започнаха да употребяват река Флинт през 2014 година, с цел да спестят пари, до момента в който се строи нов водопровод до езерото Хурон. Во...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР