Снастъпването на септември предстои всички да се завърнем на работа,

...
Снастъпването на септември предстои всички да се завърнем на работа,
Коментари Харесай

Столът и бюрото – душата и сърцето на стаята за ученика. Как да изберем правилните?

Снастъпването на септември следва всички да се завърнем на работа, на учебно заведение, в университета. Предизвикателствата не завършват с това да си вземем сбогом с отпускарския сезон, изключително в случай че у дома имаме възпитаник, още повече и в случай че е предстоящ първокласник. Наред с прочувствената страна на този преход, има и практична, която изисква стегнат проект за деяние, с цел да минимизирате главоболията и напрежението. Има два извънредно значими „ стълба “, към които би трябвало да се върти съзнанието ви, когато замисляте стая за възпитаник - столът и бюрото. Те би трябвало да са ви главен фокус освен от естетическа, а най-много от практическа позиция.

Изборът на училищен стол: кое е най-важно?

Той би трябвало да поддържа положителната стойка на тялото, с цел да седим на него комфортно и да работим оптимално. За задачата предлагаме да се насочите към модел с повече функционалности за контролиране и ергономични извивки. Добре е освен детето да има подобен стол – той е потребен и за вас, само че при подрастващите е изключително значимо, с цел да не изкривят стойката си още от ранна възраст. Докато вашият възпитаник пораства, тялото му се трансформира бързо. Ето за какво е значимо да търсите , който дава опция за повече настройки, тъй че да се приспособява към него.

Заедно с Мебели Carmen ще ви помогнем в избора, като ще се водим по това да мислим първо за здравето на детето.

Набелязахме си детски стол Carmen 6019 освен, тъй като е в розовия тренд и вашата ученичка ще се влюби в него, а и поради функционалностите му – с изключение на общоприетото контролиране на височината на седалката, можете да изместите нагоре облегалката за гърба, като по този метод се трансформира и дълбочината на седалката. Комфортните извивки, комфортните подлакътници, които са тапицирани с дамаска и модерният му дизайн ще го трансфорат в любим на всяка дребна девойка.

За момчетата избрахме Саrmеn СR-6020 – светлосиният, съвременен детски cтoл c yдoбeн дизaйн е изpaбoтeн oт висококачествени мaтepиaли. При него също имате опция да peгyлиpaте освен виcoчинaтa на седалката, само че и тази на облегалката за гърба, както и да коригирате дълбoчинaтa нa седалката. За оптимален комфорт cтoлът e cнaбдeн c извити подлакътници и стъпенка.

Бюрото – другият участник в „ тима “

Самите ние не си даваме сметка какъв брой придвижвания вършим, с цел да се пригодим към пространството си - посягаме към мишката и клавиатурата, повдигаме стола си и се навеждаме напред. Ергономията ни учи, че средата би трябвало да пасва на нас, а не ние на нея. Детето ви занапред ще заляга над учебниците, по тази причина е добре бюрото му да бъде ергономично, т.е. да разполага с повдигащ механизъм, който разрешава да се настройва на друга височина, с цел да може да го употребява както седнало, по този начин и изправено.

Напълно си заслужава да инвестирате в бюро от този вид, каквото е Carmen CR-103. Благодарение на електрическия му механизъм височината на плота може да бъде контролирана от 55 до 89 см., тъй че да се настрои по отношение на растежа на детето или по отношение на позицията – седяща или изправена. Бюрото е направено от постоянна основа от праховобоядисан метал и правоъгълен плот със заоблени ъгли. За сигурността на децата е вграден датчик за отбрана от конфликт.

 ни завоюваха с новаторските си и практични решения за детската стая и освен. Затова ще ви подшушнем, че до 24-ти септември, ще имат отстъпки на избрани продукти - в този момент е моментът да се възползвате. Освен онлайн, може да ги откриете в София, Пловдив, Бургас и Варна – разходете се, с цел да си харесате дружно нещо с бъдещия възпитаник – ще си тръгнете удовлетворени и с вярната инвестиция!
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР