Snap, разработчикът на приложението за социални медии Snapchat с възможност

...
Snap, разработчикът на приложението за социални медии Snapchat с възможност
Коментари Харесай

Snapchat откри безплатния достъп до ИИ-бота My AI за всички потребители

Snap, разработчикът на приложението за обществени медии Snapchat с опция за изпращане на фотоси и видеоклипове, отвори безплатния достъп до чатбота My AI за всичките си 750 милиона месечни консуматори. Преди това единствено плащащите клиенти на Snapchat Plus можеха да употребяват гратис My AI.

My AI е все по-интегриран с приложението Snapchat. Вече можете да го добавите към групови чатове, като и да го споменете със признака @. Можете също да променяте външния му тип и име с вашия личен Bitmoji аватар.

ИИ-ботът My AI може да предлага AR-филтри за потребление в камерата на Snapchat или места за посещаване в Snap Map. Скоро потребителите ще могат да изпращат образни известия до ИИ-бота и да получават генерирани изображения в отговор. На днешната среща на върха на Snap Partner, компанията даде образец за това по какъв начин е внедрена тази функционалност: На ИИ-бота беше изпратена фотография на домати в градина, което го подтикна да отговори с генерирано изображение на чорба гаспачо.

Главният изпълнителен шеф на Snap, Еван Шпигел (Evan Spiegel) назова технологията „ изумителен креативен инструмент “. Според него, с приложението към този момент се организират повече от 2 милиона чата с My AI дневно.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР