Снахата на Васил Божков изпаднала в следродилна депресия и имала

...
Снахата на Васил Божков изпаднала в следродилна депресия и имала
Коментари Харесай

Ива Софиянска легна под ножа

Снахата на Васил Божков изпаднала в следродилна меланхолия и имала потребност да се тунингова, с цел да върне самочувствието си. Тя избрала експертите в елитна столична клиника за корекции, където в действителност от няколко години Ива се подвизава като рекламен управител и пиар. Подобрения, освен това безвъзмездни, тя направила само по лицето си, не и по тялото. Въпреки  че ражда за трети път, Ива не наддала доста килограми по време на бременността си и съумяла бързо да си върне фигурата след изписването от болничното заведение, написа " Ретро ".      

Ива е родила трето дете на брачна половинка си Антон Божков през октомври, а цялата си трета бременност  успя да резервира в безспорна загадка от медиите. Новият член на фамилията се споделя Стефан и е кръстен на татко й Стефан Софиянски.

" За горделивост на дядо си! “, хвали се щастливата баба Алиса Софиянска. Всъщност това е Стефан Трети, защото името на някогашния столичен кмет носи и първородният наследник на най-голямата от трите му дъщери Елена.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР