Снахата на Васил Божков - Ива Софиянска, напоследък е в

...
Снахата на Васил Божков - Ива Софиянска, напоследък е в
Коментари Харесай

Ники Илиев спасява безработната Ива Софиянска

Снахата на Васил Божков - Ива Софиянска, в последно време е в тежка меланхолия след практическия край на медийната си кариера. Откакто Черепа беше погнат по 18 тежки обвинявания, междинната дъщеря на някогашния столичен кмет Стефан Софиянски остана без работа и сега стои затворена и обезверена в бащината къща в село Поручик Чунчево. В този миг обаче ръка за помощ протегнал не различен, а режисьорът Ники Илиев с цел да потвърди, че остарялата обич наслойка не хваща, написа Лупа.

Малцина към този момент си спомнят, че като амбициозна тийнейджърка Ивето имаше къс романс с бъдещия кинаджия, когато двамата деляха екрана на предаването "Мело ТВ Мания ". Тогава от чаршафите на Ники я изгони Ивет Лалова, само че джентълменът Илиев очевидно не не помни старите си тръпки.

Научил, че Софиянска-Божкова е в тежка психическа дупка, той й звъннал да й предложи работа в екипа на настоящия си филм "Завръщане " 2, който сега снима на морето. Разбира се, не става въпрос за роля, Ива получила оферта да се включи с лицето си в рекламната акция на лентата, която би трябвало да се появи на екран в края на годината.



Докато Ива страда, сестрите й се оправят чудесно в кариерата. Най-малката - Димана, е сполучлив интериорен дизайнер, която гради кариера в Германия. Елена пък е инструктор по йога и преподава в студио в центъра на София. Тя дели времето си сред работата си и двете с деца.

Средната сестра не може да живее без светлината на прожекторите, само че поради бащата на брачна половинка си Васил Божков няма късмет да си откри работа, в случай че не разчита на дружеско рамо. Как обаче брачният партньор й Антон ще огледа на обновените контакти с Ники Илиев, следва да забележим.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР