Снахата на почетния председател на ДПС Ахмед Доган — милионерската

...
Снахата на почетния председател на ДПС Ахмед Доган — милионерската
Коментари Харесай

Снахата на Доган изтри снимките с Демир и написа: Не мисля, че един мъж струва достатъчно, за да има две жени!

Снахата на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган — милионерската наследница Памела, брачна половинка на сина му Демир, се покри в Гърция. Това издава една от последните нейни фотоси оповестени в обществените мрежи, писа  " Галерия “. След обявата тя изтри всички снимки от профила си и смени името си. 

В момента брюнетката, която има две деца от Демир — Адмир и Ноел, е съвсем неоткриваема. " 10. 13. 23. 28 “  е името на другояче формалния й акаунт в Инстаграм. Не е ясно кое и по какъв начин я е предизвикало да отвърна методите за връзка. Според мнозина е допустимо това да бъде фамилна дрязга, защото първо отстрани сантименталните фрагменти с обичания, а по-късно — всички останали.

Една от историите, налична само в границите на 24 часа, гласи:  " Не мисля, че един мъж коства задоволително, с цел да има две дами. И нямам доверие, че една жена коства толкоз малко, с цел да бъде втората ". Цитатът на Мерилин Монро се появи при започване на месец август преди поредицата от общи почивки, по тази причина почитателите допуснаха, че е хубава мисъл, съумяла да я впечатли.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР