Снахата на бившия президент Доналд Тръмп Лара Тръмп се появи

...
Снахата на бившия президент Доналд Тръмп Лара Тръмп се появи
Коментари Харесай

Какво мисли снахата на Доналд Тръмп за обиска на ФБР

Снахата на някогашния президент Доналд Тръмп Лара Тръмп се появи в телевизионното предаване Tucker Carlson Tonight, където приказва с гост-домакина Уил Кейн за обиска на ФБР в резиденцията на нейния тъст в дома му Мар-а-Лаго във Флорида. Съобщава се, че сътрудниците са търсили строго секретни документи, които някогашният президент е взел със себе си, когато е напуснал Белия дом.

" Говорихте ли с някогашния президент? Как се оправя? Какво е отношението на фамилията? ", пита водещият.

" Говорих с моя тъст и би трябвало да ви кажа, че той е толкоз шокиран, колкото всеки различен. "
 Ивана Тръмп, Доналд Тръмп, Мелания Тръмп и кой участва на погребението на първата брачна половинка на някогашния американски президент
Изненадата на погребението на Ивана Тръмп

Неочаквани опечалени посетители

През февруари тази година Националният списък на Съединени американски щати излезе с позиция, съгласно която са били възобновени цели 15 кашона с документи от имението на Тръмп във Флорида, в това число такива с гриф " строго секретно ", напомнят от Yahoo Life.
 Ерик Тръмп и Лара Тръмп

Ерик Тръмп и Лара Тръмп

" Същността тук е, че всички сътрудничат ", сподели Лара Тръмп. " Всеки от екипа на моя тъст е сътрудничил с ФБР, с всеки орган, който изиска нещо до момента. "

По-нататъшния диалог Лара Тръмп погрешно съобщи, че някогашният президент е имал пълномощията да занесе секретните документи в дома си. По този метод той в действителност е нарушил Закона за президентските архиви, признат в отговор на абсурда Никсън Уотъргейт.
 Джаред Къшнър, Breaking History: A White House Memoir и разкритията на зетя на някогашния президент Доналд Тръмп
Тайната, която зетят на Доналд Тръмп е пазел

Джаред Къшнър споделя намерено в книгата си Breaking History: A White House Memoir

Федералният закон на Съединени американски щати не разрешава изнасянето и съхраняването на секретни документи тук-там, които не са авансово утвърдени. Нарушителите могат да бъдат наказани на до пет години затвор.

Според медиите измежду въпросните документи са писма от севернокорейския водач Ким Чен Ун и писмо от предшественика на Тръмп Барак Обама. Обикновено президентската преписка в Съединени американски щати се архивира и съхранява за наследниците.
 Снимка 583642

" Моят тъст, както всеки знае, който е бил към него доста, обича да резервира неща като отрязъци от вестници, отрязъци от списания, фотоси, документи...Като той имаше всички пълномощия, Уил, да вземе от Белия дом ", сподели тя. " И още веднъж желая да подчертая, че той сътрудничи във всяка една стъпка от пътя ", безапелационна е снахата на Доналд Тръмп.

За обиска на дома му се оплака самият Тръмп в своята обществена мрежа Truth Social, наричайки дейностите на федералните сътрудници " прокурорско нарушаване ".
 Ивана Тръмп, гробът й на голф игрището на Доналд Тръмп и какъв брой налозите ще си спести фамилия Тръмп по този начин
Как семейство Тръмп се възползва от гибелта на Ивана

И гибелта може да е мотив да спестиш налози

" Това са мрачни времена за нашата нация, откакто моят хубав дом, Мар-А-Лаго в Палм Бийч, Флорида, сега е под блокада, навлизане и е окупиран от огромна група сътрудници на ФБР ", се споделя в изказването на Тръмп в Truth Social.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР