Снахата на Ахмед Доган - Памела, призна лично, че със

...
Снахата на Ахмед Доган - Памела, призна лично, че със
Коментари Харесай

Снахата на Доган призна, че с Демир работят за трето дете

Снахата на Ахмед Доган - Памела, призна персонално, че със брачна половинка ѝ Демир работят интензивно за трето дете, писа „ Ретро “.

Брюнетката показа, че с наследника на почетния ръководител на Движение за права и свободи желаят най-малко още едно отроче и по всяка възможност щастливото събитие ще ги сполети до месеци.

Те към този момент са родители на две дечица. Първородният внук на Сокола - Адмир, който е кръстен на своя дядо, се роди на 13 декември 2018 година През март 2021 година на бял свят се появи и сестричката му Ноел. Младите родители Памела и Демир обаче били уверени, че могат да се оправят с грижите и към трето дете, по тази причина не считали да си губят времето. Наскоро двамата бяха на сантиментална почивка в първокласен хотел в Бодрум, откакто изкараха цялото лято на родното Черноморие, където откриха фамилен плажен бар на Слънчев бряг.

Внуците на Ахмед Доган постоянно гостуват в летните му сараи в Росенец, а снаха му е добре призната от него, изключително откакто със сина му подписаха брак преди 2 години. Този октомври Демир и Памела ще честват втора годишнина от сватбата си, която беше в стеснен фамилен кръг. Наследникът на политика се занимава със личен бизнес и е надалеч от политиката, а половинката му е някогашна гимнастичка, а понастоящем се е отдала само на грижите за децата си. Красавицата произлиза от богато семейство, а неин татко е футболният управител Николай Жейнов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР