Снахата на Ахмед Доган – Памела, се подложи на пластична

...
Снахата на Ахмед Доган – Памела, се подложи на пластична
Коментари Харесай

Снахата на Доган си оперира носа! Памела имала здравословен проблем

Снахата на Ахмед Доган – Памела, се подложи на пластична интервенция в Турция. В началото на декември брачната половинка на Демир Доган си направи третична ревизионна ринопластика, като се довери на един от най-хубавите доктори в региона в Истанбул.

В южната ни съседка медицината е на много високо равнище, а в същото време лекуването и интервенциите в доста случаи излизат даже по-евтино, в сравнение с тук. Затова и доста дами пътуват до Турция, с цел да си вършат пластични интервенции и разнообразни разкрасителни процедури. Памела обаче не се е подложила на интервенцията от каприз, а поради здравословен проблем.

 

Снахата на Доган имала усложнения с дишането, породени от изкривена носна бариера при предходна интервенция. Дълго време обаче оставяла операцията на втори проект. Все отново неотдавна решила, че към този момент е време да реши този проблем, като проучила кои са най-хубавите експерти и се спряла на доктор Селим Туран в Истанбул. В последна сметка изборът й се оказал верен и тя обществено благодари на лекаря.

Самата интервенция се е състояла малко преди рождения ден на огромния й наследник Адмир, който се роди на 13 декември 2018. Памела и Демир Доган , наследник на Сокола, имат още едно дете - дребната Ноел, която проплака за пръв път при започване на март тази година. По всяка възможност точно двете бременности са повода снахата на Доган да е отлагала ринопластиката във времето.

Тя нееднократно е споделяла, че постоянно е желала да бъде млада майка, а да има огромно, крепко и устойчиво семейство е неин главен приоритет, написа „ Галерия “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР