Снаближаването на 50-ия си рожден ден през декември Тайра Банкс

...
Снаближаването на 50-ия си рожден ден през декември Тайра Банкс
Коментари Харесай

50-те години са новите 30: Тайра Банкс няма притеснения от възрастта си

Снаближаването на 50-ия си рожден ден през декември Тайра Банкс освен прегръща значимата година, само че и се впуска в нея.

" Гледам се в огледалото и не се усещам на 50 " , споделя 49-годишната Банкс, която взе участие в най-новата акция ICONS на дизайнерката Karen Millen. " Мисля, че 50-те са новите 30 години. "

Tyra Banks Isn’t 'Insecure' About Turning 50 in December
— People (@people)
Тя продължава: " Когато се погледна в огледалото, не го виждам. Не съм си правила anti age пластични интервенции. Не съм срещу това. Просто към момента не съм си ги правила. Може би ще нуждая се от нещо малко - въпреки всичко съм на 50, макар че не съм още. Но съм сигурна по този въпрос. "

Моделът, трансформирала се в бизнесмен, даже е почнала да употребява 50-те години в своя изгода.

" Продължавам да споделям, че съм на 50, макар че не съм, като опрощение. Когато ме питат, споделям: " Няма да върша това - на 50 съм ", майтапи се тя. " Или: " Ще ви кажа единствено това, което мисля, тъй като съм на 50 ".

Що се отнася до проектите ѝ за рождения ден, Банкс избира да прекара време със фамилията си, в сравнение с да прави огромни купони.

" Мъжът ми искаше да провежда този огромен 50-годишен рожден ден за мен и аз някак си разбрах за това " , споделя Банкс, за която се оповестява, че се среща с предприемача Луис Белангер-Мартин. " Уведомих го, че нямам никакво предпочитание да го върша. Просто желая да отида в Дисниленд със фамилията. "

Tyra Banks revealed she's not only embracing her age as she'll turn 50 later this year, but has started using it to her advantage.
— E! News (@enews)
В наши дни Банкс приема участия като модел единствено когато ѝ се коства, че това е вярно - защото главният ѝ фокус е върху стартирането на компанията ѝ за сладолед SMiZE & DREAM. Но да застане пред камерата на Karen Millen за нея е безсмислено.

" Нямам фигурата, която имах, когато бях на стилния подиум, по тази причина тези облекла ми стоят по този начин... рядко се случва ушита по размер дреха да наподобява добре върху извивките " , споделя Банкс на снимачната площадка за акцията.

Tyra Banks thinks 50 is the new 30s. (via )
— Yahoo Life (@yahoolife)
Тя прибавя: " Чувствам се овластена. Понякога ходя на фотосесия и си споделям: " Тези неща няма да ми стоят. Няма да ми паснат добре. Ще би трябвало да върша всички тези трикове и други неща. Но се усещам горда, че имам тези облекла и че те наподобяват толкоз добре. "
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР