сн. nmf.bg Европейската младежка конференция е ярък пример за работата

...
сн. nmf.bg Европейската младежка конференция е ярък пример за работата
Коментари Харесай

Младежи ГЕРБ са харесали дебата, пиячката и мацките в София, БСП - не


сн. nmf.bg

" Европейската младежка конференция е ослепителен образец за работата на българското държавно управление в областта на младежкото включване и развиване ". Това се споделя в декларацията на Младежи ГЕРБ за събитието от предходната седмица.

Конференцията в действителност е била " ослепителен образец " за работата на кабинета, в случай че се има вяра на описа на президента на Европейския юношески конгрес Луис Алварадо. Пред европейския уебсайт " Юроактив " той описа, че Младежката конференция под егидата на Българското председателство е " унищожила труда на няколко поколения европейски младежи и е посочило цялостно неуважение към младежите въобще ".

Алварадо изяснява, че за първи път не са били платени билетите на участниците в конференцията, а те ще си чакат парите след това. Той припомня, че България е взела пари от Европейски Съюз за нейното образуване. Неплатените билети са основало огромни проблеми за хората в неравностойно обществено състояние, които са се чудили по какъв начин да дойдат въобще в София.

Младежите не са били позволени като представители в нито един панел от полемиките, добавя Алварадо. За сметка на това е имало корав алкохол, сервиран още по време на конференцията, което е отстранило част от по-неустойчивите участници от ранните полемики на идващия ден. Българското председателство е провело посещаване в клуб с " полуголи " танцьорки за участниците след полемиката за равенството на половете.

Вицепредседателят на Българския юношески съвет Райчо Райчев удостовери изказванията на Алварадо. Той добави, че българските уредници на конференцията са докарали доброволци, които да стават и приветстват премиера Борисов по време на речта му.

Младежи ГЕРБ предстоящо не споделят мнението на Алварадо и Райчев.

" Отчитайки възходящото въздействие на глобализационните процеси и разгръщането на от ден на ден благоприятни условия, с помощта на навлизането на високите технологии във всекидневния живот на младежа, България предприе акция на изчерпателен разбор на потребностите на младите и консолидираното им в политическия и публичен дневен ред на Европа ", се споделя в тяхната вълнуваща позиция за конференцията.

В общи линии тезата на Младежи ГЕРБ е, че младежите са взели участие интензивно в дебатите, за което Алварадо и Райчев като цяло лъжат. ГЕРБ считат, че цялата организацията е била чудесна. Те не отварят дума за твърдия алкохол, полуголите танцьорки, проведените аплаузи за Борисов и проблемите със самолетните билети.

Българска социалистическа партия също излезе с позиция. " Единственият излаз от тази обстановка е не да се пишат позиции в поддръжка на това мероприятие, а ръководещите да имат достолепието да се извинят”, сподели интернационалният секретар на Младежката организация в Българска социалистическа партия Николай Бериевски.

Секретарят на Младежката организация Мина Кутева добави, че младежите са можели да вземат думата по време на конференцията в София. " Взехме думата, само че не бяхме чути от ръководещите ", сподели тя. Зам-председателят на Българска социалистическа партия Георги Свиленски изрази своето отвращение основно от това, че е имало доброволци, проведени да приветстват Борисов.

От прессъобщението обаче не се схваща за какво младежите на Българска социалистическа партия не са разказали за скандалната конференция в София, а това е трябвало да стори испанецът Луис Алварадо.

Историята даде късмет за позиция и на младежите от " Движение България на жителите " (ДБГ).

" Начинът за рекламиране на България не е евтиният алкохол и полуголите дами, по тази причина намираме концепцията за празненство на Министерството на младежта и спорта за извънредно неуместна и представяща страната ни по най-лошия вероятен метод. Очевидно министрите на Борисов считат, че пресъздаването на Слънчев бряг пред чужденците е най-удачният метод на занимания ", споделя ДБГ.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР