Сн.: Fb/Т. ТодоровWalt Disney избра варненски плаж за нова продукция.

...
Сн.: Fb/Т. ТодоровWalt Disney избра варненски плаж за нова продукция.
Коментари Харесай

Строеж на постройка на плаж Паша дере край Варна притесни варненци. Оказа се филм на Disney

Сн.: Fb/Т. Тодоров

Walt Disney избра варненски плаж за нова продукция. Строеж на сграда на плаж " Паша дере " край Варна тормози варненци. Снимки и видеа бяха публикувани във варненските фейсбук групи. Мнозина показаха съмнение, че се касае за нелегално строителство на един от последните незастроени плажове по Черноморието, написа.

Оказа се обаче, че обектът, ситуиран на плажната линия на " Паша дере ", е фон за кинопродукция на Walt Disney, оповестиха за Moreto.net от районното кметство „ Аспарухово “.

Декорът е дървен и ще бъде отстранен след края на работата по снимането на фрагментите за кино лентата. Той ще се снима още на пристанището във Варна, в Каварна и Шабла. Снимките ще се проведат в интервала 14 май - 16 юни.

След извършен диалог с уредник на продукцията стана ясно, че за построяването на краткотрайния фон има позволение от Министерството на туризма, защото плажът е държавна благосъстоятелност. Информирани са регионалният шеф на Варна, Регионална инспекция за опазване на околната среда, Регионалната дирекция по горите, Община Аврен и " Морска администрация ".

Филмът е с работно заглавие Crossing и споделя историята на американската плувкиня Гертруд Едерле. На 6 август 1926 година тя става първата жена, преплувала Ламанша.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР