Смятате ли, че пътуването във времето е възможно? Ако отговорът

...
Смятате ли, че пътуването във времето е възможно? Ако отговорът
Коментари Харесай

Експериментът Филаделфия: Мистерии, пътуване във времето и много тайни

Смятате ли, че пътуването във времето е допустимо? Ако отговорът ви е "не ", то продължавайте да четете, с цел да чуете тази история, която се допуска, че се е случила в Съединените щати по време на Втората международна война и бе споделена от

Представете си, че се намирате на борда на боен транспортен съд, който внезапно изчезва във въздуха и секунди по-късно се появява още веднъж на друго място.

Представете си, че не просто сте претърпели телепортация, а сте пътували във времето няколко години напред в бъдещето. Може да звучи като нещо от научната фантастика, само че има доктрина, съгласно която Военноморските сили на Съединени американски щати са го създали.

Einstein, teleportation and the mysterious 'Philadelphia Experiment'
— Annie Atkinson (@gracetoface)
Годината е 1943 година и Съединените щати са въвлечени във Втората международна война.

Според отчетите, оповестени в книгата "Разширяващото се дело за НЛО " на Морис К. Джесъп (астроном, получил образованието си в Мичиганския университет), Военноморските сили на Съединени американски щати организират опит, прочут като "Експериментът Филаделфия ".

Teорията гласи, че американците са съумели да създадат разрушителя USS Eldridge незабележим.

Предполага се, че разрушителят е липсващ във Филаделфия в мълния с екипажа си на борда. Kaто се твърди, че USS Eldridge е бил телепортиран във военноморска база в Норфолк, Вирджиния.

Смята се, че очевидец на случая е бил морякът Карл Алън, който също по този начин оповестява, че е видял част от екипажа мъртъв, смесен с корпуса на кораба.

Твърди се, че оживелите от опита са били изпратени в психиатрична клиника, а на членовете на екипажа е бил промит мозъкът, с цел да не помнят случая.

Намесата на Айнщайн

Според History Channel Алберт Айнщайн е създал план за американската войска, който би обяснил явлението. Според обединената доктрина на полето (UFT) електромагнитно устройство би могло да бъде причина за това.

Съединени американски щати желали да могат да прекосяват океана, без да бъдат видяни от врага, който поставял мини, с цел да се бори със съюзническите кораби.

Карл Алън не се задоволява да резервира прекарванията си за себе си и написа на астронома Морис К. Джесъп.

I learned some new startling information about The Philadelphia Experiment when I visited the Gray Barker Library in Clarksburg, WV with Michael Shratt and Dan Benkert...
Do you know who Carl Allen was?
— AlienScientist (@Alien_Scientist)
Очарован от разказите, Морис К. Джесъп почнал нови проучвания, които разкрили някои изненадващи неща.

Но преди да успее да показа хипотетичните открития, той е открит мъртъв в колата си.

Официално е оповестено, че повода за гибелта е, че се е самоубил, само че някои настояват, че е бил погубен, с цел да си мълчи. Възможно ли е това да е истината?

През 1969 година Карл Алън се пробва да постави завършек на историята, като обществено декларира, че всичко е било машинация. Бомбастичното признание е направено в офиса на Организацията за проучване на въздушните явления в Аризона.

Историята служи за ентусиазъм на кино лентата "Експериментът Филаделфия ", излязъл на екран през 1984 година Години след излизането си филмът провокира нова дискусия.

My movie of the day: The Philadelphia Experiment
— Fanthomas (@fanthomas1978)
Алфред Биелек се появява с ново удостоверение, като твърди, че филмът го е предиздвикал да си спомни, че в действителност е претърпял видяното. Според Алфред Биелек те освен са били пренесени на друго място, само че и са пътували във времето.

Натрупването на цялата тази сила съгласно Биелек е било причина за отварянето на портал, през който НЛО са пристигнали на нашата планета.

Алфред Биелек отива още по-далеч, като споделя, че Военноморските сили на Съединени американски щати освен са знаели за това, само че и са съумели да заловят извънземно.

Тези, които не имат вяра в теорията на конспирацията, се базират на справедливи обстоятелства, с цел да я опровергаят. За вярващите отговорите се намират в самия американски транспортен съд "Елдриг ".

Според записите не е записана никаква странна активност и няма данни разрушителят да е прекосявал през Норфолк.

И по този начин, на коя страна сте вие? Вярвате ли или смятате, че това е просто машинация?

А в случай че имахте опция да станете невидими или да пътувате във времето, щяхте ли да сте задоволително смели да го извършите?
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР