Смятаме, че към момента решението на БСП и Възраждане“ за

...
Смятаме, че към момента решението на БСП и Възраждане“ за
Коментари Харесай

ИТН: Решението на БСП и „Възраждане“ за вот на недоверие не е обосновано юридически

Смятаме, че все още решението на Българска социалистическа партия и „ Възраждане “ за избор на съмнение към служебния кабинет не е обосновано юридически, разяснява пред публицисти в Народното събрание Павела Митова от " ИТН " (ИТН).

 

Тя изясни, че има решение на Конституционния съд, което опонира на подобен избор на съмнение и сега преглеждат дали то важи и за измененията в настоящата Конституция, с цел да могат да вземат своето решение дали да поддържат вота. Ние в никакъв случай не подхващаме дейности по политически аргументи, те би трябвало да бъдат обосновани юридически, акцентира Митова.

 

По-рано през днешния ден в коридорите на Народното събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова разгласи, че приканват президента Румен Радев на смени служебния министър председател Димитър Главчев и да не назначава препоръчаните от него нови министри. Тя посочи, че ще изчакат да видят дали президентът ще се съобрази с настояването им, а в случай че не го направи дружно с „ Възраждане “ ще внесат избор на съмнение към служебния кабинет.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР