Смятам, че всичко се направи точно на време и трябва

...
Смятам, че всичко се направи точно на време и трябва
Коментари Харесай

Бизнесменът Георги Гергов: Ако всички сме заедно, ще успеем да излезем от кризата

Смятам, че всичко се направи навръх време и би трябвало да поздравим държавното управление за ограниченията, които взе, съобщи в предаването „ Тази заран “ Георги Гергов – предприемач и и някогашен член на ИБ на Българска социалистическа партия.

„ В този миг и политиката, и бизнесът и целият народ би трябвало да бъдем обединени и солидарни и да създадем всичко допустимо да излезем от обстановката “, прикани той.
Корнелия Нинова: С отхвърли си да пристигна в Народното събрание Бойко Борисов се подигра с доста хора Бойкотът на изключителното съвещание водачът на Българска социалистическа партия дефинира като „ пореднaта стъпка към тирания “
„ Мерките са съгласно джоба. Тези компании, които не са изрядни, няма по какъв начин да желаят да им се оказва помощ “, сподели още предприемачът.

Георги Гергов уточни, че няма да се възползва от ограниченията на страната, които се оферират за справяне с рецесията от ковид. „ Изтеглил съм заем, като съм заложил парцелите си. Няма и да редуцирам хора. Хората имат платена отпуска, ще употребява ти неплатена до 13 май, тогава ще се стартира работа “, изясни той.

„ Изнесохме всички изложби след септември, всичко би трябвало да се възнамерява. Ако всички сме дружно, ще успеем “, разяснява още предприемачът, който е акционер в Пловдивския панаир.
Владислав Горанов: План за излизане от рецесията ще има, когато разхлабим ограниченията Карантинните ограничения евентуално ще останат в друга степен дълго време, предвижда финансовият министър
„ Зимният сезон не беше изпуснат от туризма, през лятото ще стане по този начин, че доста българи ще отидат на нашето море, няма да има огромен напор за Гърция или за другите страни “, предвижда той.

Мандатът на госпожа Нинова като водач на Българска социалистическа партия завършва на 7 май, след 15 дни. Ще изчакаме да мина 13 май, в случай че има опция ще свикаме Националния съвет и ще решаваме какво да вършим – ще избираме ръководител както е по правилник.

Коронавирусът и България Специална телефонна линия ще съветва хората с хронични болести за COVID-19 Възстановиха детските и женски съвещания при специфичен режим Още инфектирани с ковид във Видинската болница 975 са доказаните случаи на COVID-19 у нас Доц. Кунчев: Вървим към леко разпределяне на ограниченията против COVID-19 В Спешна помощ: 13 с потвърден COVID-19 при 266 позитивни бързи теста Здравното министерство прекратява инвитро процедури поради COVID-19 „ Галъп Интернешънъл “: За над една пета от българите демокрацията не е ефикасна по време на рецесията Все по-малко хора търсят лекарска помощ в изключителното състояние 929 са към този момент доказаните случаи на COVID-19 у нас Отварят пазарите в страната Няма изясненост по какъв начин и къде ще се лекуват пациенти от психиатричните лечебни заведения Български доктор за борбата с COVID-19 във Англия: Системата е доста претрупана Тихомир Безлов за рецесията " COVID-19 ": Може да последва завладяване на бизнеси Работата на здравния посредник в изискванията на пандемия от ковид Очакват се резултатите от тестванията за ковид на водачите в градския превоз в София Екип на bTV с полицейските патрули във „ Факултета “: Спазват ли се ограниченията против COVID-19? Криза по време на пандемия: Как един очен доктор е единствената вяра против вируса във Видин Маринов: Прибиращите се в София ще имат проблем да излязат от другите градове Маргарита Петкова: Ако нямаме религия в сърцето, надали ще я намерим в храма
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 1 015 40 47 174 Света 2 557 993 2 233 177 688 695 336 Заразени* Нови Починали България 1 015 40 47 Света 2 557 993 2 233 177 688
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР