Смятам, че всички хора, преди да станат големи, да станат

...
Смятам, че всички хора, преди да станат големи, да станат
Коментари Харесай

АРТщрихи с Галя Крайчовска

" Смятам, че всички хора, преди да станат огромни, да станат значими или да станат обилни, преди този момент са били врабчета “. споделя огромният Йордан Радичков.

Срещаме се с обичаните герои от „ Ние, врабчетата ” - Добро утро с Онова нещо, Краката му стърчат на открито, Дебелачко, кукувицата. За първи път истинските илюстрации излизат в галерия. В изложба „ София прес ” феновете на Йордан Радичков могат да се срещнат с истинските рисунки на създателя от обичаната детска книга, излязла през 1968 година

София Моно стартира довечера. „ Променяне ” на Йоана Буковска повежда театралния маратон.

В парка на Военната академия ще станете част от „ Променяне ”. Защото спектакълът прибавя виртуална действителност с вашия телефон. Йоана Буковска изпълва сцената със спомените на Лив Улман - за живота, екрана, връзките с Ингмар Бергман. За актрисата и дамата, които се борят за превъзходство.

С „ Апетит за череши ” спектакъл “София ” отваря сцената си навън. От през днешния ден до 28 юни богата стратегия навън ще зареди феновете зя лятото.

Какво се крие зад кода - Елтън Джон. Надникваме в персоналната история на Реджиналд Дуайт с премиерния „ Рокетмен ”.

Историята на Реджиналд Кенет Дуайт в годините на огромния пробив идва с „ Рокетмен ”. Заглавието е въодушевено от едноименния шлагер на Елтън Джон и прави прилика с шеметната му кариера. Филмът наблюдава фантастичния път и трансформацията на Реджиналд Дуайт от срамежливото дете знамение, което свири на пиано в Кралската музикална академия - до международната, екстравагантна суперзвезда.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР