Смятам, че със своя опит, работа и идеи мога да

...
Смятам, че със своя опит, работа и идеи мога да
Коментари Харесай

Кандидат за кмет от ГЕРБ: С идеите и опита си мога да бъда полезен за развитието на с. Овчарци

Смятам, че със своя опит, работа и хрумвания мога да бъда потребен на жителите на с. Овчарци и да допринеса за развиването на родното си място. Това е един от претекстовете ми да се кандидатирам. Това съобщи по време на среща с жителите на село Овчарци претендентът за кмет от ГЕРБ Васил Говедарски. Той ще се яви на изключителните локални избори, които ще се проведат на 27 септември.

Ако бъде определен, като цели в своята работа, претендентът за кмет уточни възстановяване на инфраструктурата в селото и превръщането му в по-атрактивно за посещаване туристическо място. Говедарски благодари на жителите на Овчарци и на всички младежи за декларираната до момента поддръжка.

Своята безапелационна поддръжка за Васил Говедарски бяха пристигнали да заявят зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ и член на ИК на партията Красимир Велчев, депутатите Кирил Калфин и Радослава Чеканска, общинският координатор и кмет на община Сапарева баня Калин Гелев, ръководителят на ГЕРБ - Дупница Ивайло Константинов и Крум Милев – член на Общинското управление в Дупница.

Имате за претендент един млад, кадърен и потвърдил се човек. Това е най-подходящият избор за кмет на с. Овчарци, съобщи Красимир Велчев.

По негови думи, няма нищо по-хубаво от това кметът да е човек със поминък, който да зависи единствено от личния си труд и умения, какъвто е и Васил Говедарски.



Със своите умения и почтен труд той се е потвърдил пред вас, по тази причина съм уверен, че ще работи единствено в интерес на родното си място и неговите поданици, уточни Велчев и добави също, че Говедарски има цялостна поддръжка от страна на централното управление на Политическа партия ГЕРБ.

,,Когато подобен сериозен и виновен човек има предпочитание да работи и да бъде потребен за своето отечество, той постоянно може да разчита на нашата помощ'', сподели националният представител Кирил Калфин.

Аз се веселя, че имате за претендент един млад и работлив човек. Той има потребни хрумвания, които ние ще подкрепим, съобщи още Калфин.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР