Смятам, че руските ръководители са взели решение да направят войната

...
Смятам, че руските ръководители са взели решение да направят войната
Коментари Харесай

Георги Панайотов: Руските ръководители са взели решение да направят войната по-кървава

Смятам, че съветските ръководители са взели решение да създадат войната по-кървава. 

Това разяснява в ефира на Нова тв Георги Панайотов, някогашен министър на защитата. 

Имам информация, че нощес в Харков е обстрелван жилищен регион. Мисля, че оттук-нататък човешките жертви ще нарастват, страданието ще е извънредно, а задачата на Путин не е свалена от неговия дневен ред. Той не е обявявал това нещо - т.е. свалянето на ръководството на Украйна, разяснява той.

Това голямо скупчване на военна техника и мощност пред Киев, в случай че бъде употребявано, града и неговите поданици ще бъдат унищожени. Не знам какви са тактиките на съветските военнокомандващи, само че задачата е да се смъкна държавното управление без значение дали ще има човешки жертви или не, добави той. 

В събота и неделя се случиха знаменателни неща отвън Украйна. В Германия канцлерът имаше тирада, по време на която бе маркиран внезапен завой в политиката на Германия, а точно - за непредоставяне на оръжие на Украйна. Тя реши да даде антитанкови системи и въздушна защита. Има консенсус Германия да жигосах войната на Русия, да се вдигне % на защита от Брутният вътрешен продукт. Германия беше най-колеблива и деликатна, на в този момент реши да вдигне средствата за защита, уточни той.

Това са стратегически политически дейности с дълготраен темперамент, изясни той.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР