Смятам, че прокурор Михайлов ще може и ще има доблестта

...
Смятам, че прокурор Михайлов ще може и ще има доблестта
Коментари Харесай

Гешев поиска оставката на прокурора, чийто син тормози Перник

Смятам, че прокурор Михайлов ще може и ще има доблестта да поеме своята морална отговорност, разгласи основният прокурор

Главният прокурор Иван Гешев изиска оставката на прокурор Бисер Михайлов, който е татко на.

„ Това,  пред което всички ние, жителите, сме равни в една правова страна, е законът. Има обаче едно нещо, което стои даже над Конституцията и законите. Това е моралът.

С ясното схващане, че родителите не носят наказателна отговорност за своите деца и противоположното, за разлика от мрачните тоталитарни времена, аз считам, че в полза на справедливостта, на хората от гр. Перник и на институцията Прокуратура на Република България, прокурор Бисер Михайлов ще може и ще има доблестта да поеме своята морална отговорност.

Затова като основен прокурор дружно с Прокуратурата на Република България чакаме оставката на прокурор Бисер Михайлов. С ясното схващане, че ние прокурорите, останали като единствената бариера пред престъпността, би трябвало с изключение на да пазиме хората, и да даваме образец. Пример за постоянна институция, морал, идеали и български полезности ”, написа основният прокурор.

Вчера в репортаж на bTV и след инспекция на Министерството на правораздаването сподели, че и е.

bTV съумя да беседва с прокурор Михайлов. Според него синът му не е нарушавал изискванията си на домакински арест.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР