Смятам, че правителство ще има с мандат на генерал Янев.

...
Смятам, че правителство ще има с мандат на генерал Янев.
Коментари Харесай

Проф. Константинов е сигурен, че правителство ще има, ето с чий мандат

Смятам, че държавно управление ще има с мандат на военачалник Янев. В момента бих се обзаложил по-скоро за това. Нито може да има ГЕРБ отпред на държавно управление - това няма да се допусне. Нито ГЕРБ ще тръгне да прави държавно управление с Политическа партия ". Това сподели математикът проф. Михаил Константинов в ефира на Българска национална телевизия.

" Ген. Янев сподели, че партията му е подготвена на коалиция с всички ", напомни проф. Константинов. " В момента всичко зависи от това, какво ще каже посолството ", разясни той.

Българският народ е надарен, няма да съумеят да ни утрепят толкоз елементарно. Само ние и франките сме си запазили името на страната над 1000 година ", сподели още той.

" Трябва да има държавно управление. Натискът, на който сме подложени, се утежнява. В Украйна ситуацията се утежнява. Още не се знае по какъв начин ще реагира Путин на следващата подигравка против страната му. На западняците не им харесва нападението над Кримския мост. Защото при една война и те ще умрат, както всички други. Но пък в това време вършат всичко допустимо да настроят всички против Русия, което е пагубно ", сподели проф. Михаил Константинов.

По думите на математика няма значение, че данните от преброяването са излезли след изборите.

" Нищо нямаше да е друго. Големите приказки, че София е ощетена, в цифри наподобяват по този начин: В момента столицата излъчва 42 депутати. Ако бяха регистрирани резултатите от преброяването, щяха да са 47. Думата " ощетена " не е точна. Партиите си взимат същите брой мандати на национално равнище, без значение по какъв начин са разпределени по региони ", сподели още проф. Константинов.

" По целия свят, в това число в България, българите сме общо 8,3 милиона ", сподели още той.

По думите му през 1989 година, когато комунизмът е паднал, популацията ни е било близо 9 милиона.

" Намалели сме със 700 000, само че на територията на България сме намалели доста ", сподели още той. И изясни, че 70-80 хиляди души губим годишно, част от които поради разлика в раждаемостта и смъртността, а другото - поради негативния приръст.

" Голяма част от българите в чужбина са си запазили поданството и те са в нашите бази данни ", разясни математикът.

Според него етническия профил в страната се утежнява и виновността на това е на по-големия и по-умния. Коренните българи сме повече и по-умни, тъй че ние сме отговорни, сподели още той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР