Смятам, че няма проблем с листите. Следващите дни ще излезе

...
Смятам, че няма проблем с листите. Следващите дни ще излезе
Коментари Харесай

Искрен Арабаджиев, ПП-ДБ: Няма никакви проблеми с реденето на листите

Смятам, че няма проблем с листите . Следващите дни ще излезе окончателната информация какво е разпределението, къде са водачите на Демократична България и къде са водачите на Политическа партия ", съобщи в студиото представителят на обединението " Продължаваме промяната " - " Демократична България " в студиото на Българска национална телевизия.

На въпрос по какъв начин са разпределени имената на водачите на листите, Арабаджиев отговори по този начин:

" Взехме резултатите от последните избори и казахме - стремим се да има такова систематизиране, което да дава отговор на силите в последния парламент. По същия метод и за водачите на листите - видяхме къде са най-активните хора, съобразихме се с желанието на някои от сътрудниците и всички си стиснахме ръцете. Ще настояваме освен предизборно, само че и след изборите да си съблюдаваме съдружните договорености ".

Ние сме демократични партии, които имат правилник и съгласно него са взети решенията. В рамките на Политическа партия в устава е написано, че изпълнителният съвет на партията дефинира водачите, добави Искрен Арабаджиев.
 Лорер призна за
Лорер призна за " търкания " в листите на ПП/ДБ

Процесът по събиране на 6 партии в една предизборна листа явно не е елементарен

Арабаджиев разяснява и напускането му от " Продължаваме промяната ", като го дефинира като " прочувствен ", като сподели, че той е сложил изискване да бъде лидер на листа, което не е било признато.

Той беше безапелационен, че Политическа партия нямат виновност за това, че България няма да влезе в еврозоната най-малко до 2 години . По думите му, е показана поредност и предпочитание да се одобряват законите за влизането в еврозоната.
 Никола Минчев: Дунчев сложи ултиматум за листите
Никола Минчев: Дунчев сложи ултиматум за листите

Обединение на Политическа партия с Демократична България е коалиция на правилата, а не на спасението
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР