Смятам, че Нено Димов бързо ще подаде оставка, след като

...
Смятам, че Нено Димов бързо ще подаде оставка, след като
Коментари Харесай

Политолог: Нено Димов бързо ще подаде оставка след ареста

Смятам, че Нено Димов бързо ще подаде оставка, откакто към този момент е арестуван. Но считам, че това няма да понижи общественото напрежение и перничани отново ще дойдат в София. Това тормози държавното управление – казусът е обществен и доста изострен. Това съобщи политологът Мария Пиргова.
Трябва да има някаква административна пирамида на отговорност – сега не се знае да вземем за пример кой е притежател на българските язовири. Проблемът е в болшинството, в държавното управление, казусът е политически, изясни тя пред bTV.

Щях да отговоря, че оставка на Нено Димов ще има, в случай че не бяха събитията, че Вътрешна македонска революционна организация е най-стабилният сътрудник. Неслучайно министър председателят споделя, че ще има съдружни диалози. На второ място следва избор на съмнение и на Борисов му е доста мъчно да оваканти постовете и да постави нови хора. Това пък сподели политологът Димитър Ганев.

Ако рецесията с Перник беше изолирано събитие, оставки щеше да има още тази седмица, само че се обрисува рецесията да продължи и в случай че Борисов оголи тези два поста, инструментът оставка няма да прави работа. Не мисля че министър-предсеадтелят желае да фаворизира един министър по отношение на различен. Той по-скоро си дава сметка, че оставките ще бъдат обществен отдушник, само че водната рецесия ще продължи до март-април и не е ясно кой ще излезе да каже какви ограничения ще се вземат, сподели още той.

5 града и 99 села са на воден режим и въпросът кой ръководи водите става изострен политически проблем. Днес ръководещите стартират с превантивни ограничения против вота на съмнение. Тези ограничения са закъснели, само че въпреки всичко изпреварват вота, разяснява още Мария Пиргова.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР