Смятам, че има хора в ГЕРБ, които не искат да

...
Смятам, че има хора в ГЕРБ, които не искат да
Коментари Харесай

Мартин Димитров: Има хора в ГЕРБ, които не искат да продължи това правителство

" Смятам, че има хора в ГЕРБ, които не желаят да продължи това държавно управление ", съобщи Мартин Димитров - народен представител, ПГ “Продължаваме Промяната - Демократична България ” по Българска национална телевизия.

" Какво се промени напоследък? Какво е друго? Различното е това, което се случи в София. Герб образува болшинство в общинския съвет, което болшинство е напълно под контрола на ГЕРБ. Това стана дружно с Българска социалистическа партия, " Възраждане ", Има Такъв Народ и Вътрешна македонска революционна организация, който се представяха за съперници. Очевидно е имало доста секрети срещи. Защото няма по какъв начин да избереш всички ръководители на комисии без това да е проведено, да е имало доста секрети срещи, подготовка ", уточни Димитров.

" И ГЕРБ в този момент се питат за какво, в случай че са го създали в общинския съвет да не опитат да го създадат и в Народното събрание? ", пита депутатът от ПГ “Продължаваме Промяната - Демократична България ”.

По думите му договаряния " публично не сме видели да се водят ".

" Как избираш за няколко часа ръководители на всички съществени комисии, в случай че това не е квалифицирано? ", пита Димитров.

И дава отговор: " Естествено, че е било разпределено сред ГЕРБ, " Възраждане " и Българска социалистическа партия ".

Според Мартин Димитров на ГЕРБ тежат взаимоотношенията с съдружните сътрудници. " Познавайки добре ГЕРБ съгласно мен в този момент им тежат връзките в Народното събрание, които са равноправни. На доста тематики им споделяме не ", сподели Димитров.

" Ние имаме с ГЕРБ доста значими разлики като това тези регулатори те ги назначиха. Ако има ново държавно управление - това няма да продължи по този начин. Ще има нови регулатори ", безапелационен е той.

Димитров уточни, че ГЕРБ в никакъв случай не са излизали и казвали, че да вземем за пример " Комисия за защита на конкуренцията което не работи на нас не ни харесва ".

" Ако това държавно управление продължи всички регулатори ще бъдат заменени и то по метод, който ще се търси качество и работа оттук насетне " подчертава Мартин Димитров.

" Сегашните регулатори са назначени от ГЕРБ, постоянно с Българска социалистическа партия, постоянно с Движение за права и свободи и въпросът е тази смяна могат ли да я позволен? "

" Една от повода да има толкоз огромно напрежение в този момент и да не се желае да продължи държавното управление е, че в случай че продължи тези регулатори ще бъдат заменени ", съобщи депутатът.

Мартин Димитров уточни, че " никога не желаеме непременно да управляваме с ГЕРБ ".

" Искаме да продължи това държавно управление единствено и само, в случай че то ще създава резултати като Шенген, Еврозона, продължение на правосъдната промяна и борбата с корупцията, регулатори, които да стартират да работят ", уточни депутатът.

" Поели сме ангажимент тези перки да бъдат толкоз във вътрешността в Черно море и да не се виждат. Но въпреки всичко има хора, които са срещу тях и в Народното събрание. Те не желаят нуклеарна енергетика, те желаят Белене ", сподели Мартин Димитров.

" Ако се продаде на Украйна оборудването на Белене е положителното развиване, тъй като виждате, че пазар за това няма ", уточни депутатът.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР