Смятам, че е правилно, че постепенно отваряме към нормален живот

...
Смятам, че е правилно, че постепенно отваряме към нормален живот
Коментари Харесай

Проф. Иво Петров: Правилно е, че постепенно отваряме към нормален живот

Смятам, че е вярно, че последователно отваряме към естествен живот и че започваме по-масово имунизиране против ковид. Това съобщи кардиологът проф. Иво Петров. Петров е общински консултант от ГЕРБ в София, както и зам.-председател на Столичния общински съвет.
Според Петров, е въпрос освен на персонална, само че и на национална отговорност да се ваксинираш против ковид. По думите му, дефицитът на ваксини сега даже ще усили желанието да се ваксинираш. Той е безапелационен, че хората със сърдечно-съдови проблеми би трябвало да се имунизират. Няма преимущество, нито противопоказания за нито една от имунизациите що се отнася до сърдечно-съдовите проблеми, съобщи Петров пред Българска национална телевизия.
 Заради властта Борисов ни тика към ковид Заради властта Борисов ни тика към ковид
От най-малко месец и половина насам всеки, който реши малко да се заинтересува и да отдели няколко минути от времето си да се върне на проги...
При 20-25% от постъпилите в болница поради COVID-19 има сърдечно-съдово нарушаване, при 78% от умрелите има проблем със сърдечно-съдовата система, заключи Петров. Приблизително 15% от претърпелите COVID-19 имат " дълъг COVID-19 " - отмалялост, кашлица, болки в гърдите. При такива нарушавания, не е неприятно да се направи консултация със експерт, уточни лекарят - с цел да се изключи увреждане на миокарда да вземем за пример.
За Петров ваксини има – той засяга и данните в The Lancet за клинична фаза 3 на. Има над 90% резултатност, посочи той.
Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР