Смятам, че доста неща се случиха през годините, и аз

...
Смятам, че доста неща се случиха през годините, и аз
Коментари Харесай

Станислав Стоенчев: Младежкото обединение в БСП ще стане основен двигател на партията

" Смятам, че много неща се случиха през годините, и аз като член на Младежкото обединяване съм спомогнал за тях. Доста от предложенията, които в другите комисии сме разглеждали все още са факт и с помощта на това, че Българска социалистическа партия е част от ръководещата коалиция. " Това съобщи Станислав Стоенчев, член на Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия и претендент за ръководител на Младежкото обединяване на социалистическата партия.

По думите му доста от предложенията на Младежкото обединяване са част от програмата на Българската социалистическа партия и това значи, че гласът на младите постоянно е бил чуван.

" За страдание МО някак стои в сянка и се надявам, че след 21-ви май това ще се промени. Ще създадем по този начин, че Младежкото обединяване да бъде главния мотор в партията и по този метод да върнем доверието на младежите в Българската социалистическа партия ", добави претендентът за ръководител на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия.

В ограниченията му влиза основаване на екип, който да бъде от цялата страна, с цел да може навреме да се вземат решение проблемите на младежите и да няма повтаряне на сегашната обстановка, когато по думите му всичко се концентрира към около една градска организация.

" Вярвам, че би трябвало да се завърнат образованията, които приготвят младежите, вдъхват им доверие и ги подтикват да не престават да работят и да се занимават с политика ", добави Стоенчев и бе безапелационен, че младежите би трябвало да бъдат мотор на процесите в страната ни - упорити и отстоявайки своите позиции без значение дали са назначени на един или различен пост.

В умозаключение членът на ИБ на Българска социалистическа партия и претендент за ръководител на Младежкото обединяване означи обстоятелството, че главен проблем на израстващото потомство е, че образованието в България е било захвърлено през последните 30 години. " И Българска социалистическа партия като поръчител в това държавно управление би трябвало напълно да обърне взор към този проблем ", довърши Стоенчев.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР