Смятам, че българските закони са справедливи. Ясно е, че никакво

...
Смятам, че българските закони са справедливи. Ясно е, че никакво
Коментари Харесай

Силвия Стойчева: Никаква присъда няма да върне Милен Цветков

Смятам, че българските закони са обективни. Ясно е, че никакво наказване не може да върне изгубения живот нито на Милен Цветков, нито на който и да е човек. Трябва повече да се мисли за предварителната защита, а не за следствията. 

Това разяснява пред Нова тв природозащитникът Силвия Стойчева.

Ако научим младежите в точния момент, че никой от нас нито е вечен, нито е непогрешим и всеки би трябвало да носи отговорност и за думите, и за делата си, ще имаме действителна предварителна защита. Пристъпникът, лишил живот, даже да го разчекнем и да разхвърляме тялото му из цяла София, няма да върне изгубения човешки живот и няма да накара никой, който е седнал да се напие или да се надруса да не се качи още веднъж зад кормилото. Трябва да знаеш, не че ще бъдеш осъден, а че ще си умъртвил, уточни тя. 

За мен присъдата е отмъщение за околните на починалия, тъй като те ще живеят цялостен живот със загубата, само че в последна сметка възприятието за отмъщение по някакъв метод е възприятие за правдивост, разяснява Марина Бонева. 

Трябва да учим децата да бъдат хора. Това е изходът. Защото съсипвайки живота на други хора, аз не бих могла да продължа живота си умерено, добави тя. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР