Смята се, че в момента отново е в Дубай и

...
Смята се, че в момента отново е в Дубай и
Коментари Харесай

Популярният руски тиктокер Даня Милухин избяга в Дубай, за да не го вземат в армията> -->Реклама / AdsТърси:Четвъртък, 14 Септември 2023, 17:00 ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ -->#останивкъщи --> -->ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ -->НОВИНИГЛАСЪТ НА ЖАБАТАГ

Смята се, че сега още веднъж е в Дубай и надали ще се върне, в случай че не бъде принуден принудително.

 

Според изданието Даня е регистриран в армията в Краснодарския край от 2018 година, през цялото това време не е имал учредения за пролонгация от военна работа.

Ръководителят на Лигата за безвреден интернет Екатерина Мизулина е изпратила послание до Министерството на защитата, в което е поискала да добави Милохин към листата на евентуалните наборници по мястото на регистрация.

 

Освен това тя прикани министерството да ревизира на какво съображение той „ заобикаля призовки “ от 2018 година насам.

 

Самата Мизулина разгласява послание към управлението на Министерството на защитата по отношение на Милохин в своя канал в Telegram.

 

Блогърът не е бил свикан преди този момент в редиците на съветските въоръжени сили (ВС на РФ), като съгласно наличните данни няма учредения за пролонгация.

Като се има поради началото на есенната наборна акция в близко бъдеще, апелирам да наградите млад мъж в редиците на съветските въоръжени сили. Тази стъпка ще способства за патриотичното образование, младежът ще може да потвърди с оръжие в ръка своята преданост и лоялност към нашата татковина, изиска тя, съобщи darkredowl.com.

 

По-късно първият заместник-председател на Комитета по просвета на Държавната дума Елена Драпеко също съобщи, че Милохин би трябвало да служи в армията.

В същото време тя акцентира, че предходните изказвания на блогъра за политическата обстановка в страната и специфичната интервенция в Украйна нямат значение и той би трябвало да бъде свикан в армията, защото има закон, „ съгласно който той би трябвало да служи. ”

„ Тъй като се върна в Русия, дано си отиде да служи. Точно като други блогъри и създатели. Ако нямат причина да отсрочват, тогава какво има за разискване? “ - добави Драпеко.

След като Милохин се върна в Русия, телевизионният водещ Владимир Соловьов реши да приказва по този въпрос.

 

„ Имам единствено един въпрос: на военна възраст ли е? „ Спешно е да наградите това създание на работа “, сподели той в ефира на предаването „ Вечер с Владимир Соловьов “ по канал „ Русия 1 “.

 

Телевизионният водещ добави, че в армията Милохин „ ще бъде теоретичен да обича Родината “.

 

Осиновителят на Милохин изрази подозрения, че блогърът ще бъде свикан на работа

Осиновителят на Даня Дмитрий Тюленев, който живее в Анапа, сподели, че Милохин може да не е кадърен за военна работа. Той сподели, че неговият осиновен наследник има доста неприятно зрение, заради което блогърът преди този момент носеше очила, а по-късно стартира да употребява контактни лещи, съобщи darkredowl.com. По думите му младежът не се е подлагал на интервенция за възстановяване на зрението.

 

Когато минахме през комисията, зрението му беше минус 6,5 диоптъра. Едва ли той е кадърен за такава работа.

 

Тюленев означи, че приемното семейство на блогъра не е получило призовка. Според него Милохин е регистриран в Москва.

Мениджърът на Милохин Елизавета също заяви, че блогърът не е получил призовка за военна работа в армията.

 

На 8 септември беше обявено, че Милохин споделя фотоси, направени в Москва, на страницата си в Instagram (социалната мрежа е неразрешена в Русия; тя принадлежи на компанията Meta, която е приета за екстремистка и неразрешена в Руската федерация). Той разгласява фотоси от лятно кафене покрай Кремъл и фотоси на храма Василий Блажени на Червения площад. Видеото с Милохин също беше оповестено в неговия канал в Telegram от блогъра Аслан Шукаша - той се пошегува, че тиктокерът идва в Москва за първи път.

 

Някои медии допускат, че Милохин може да е провел завръщането си в Москва. Други издания обаче разгласиха фотоси на блогъра, направени в столицата.

Ден откакто Мизулина разгласява послание към Министерството на защитата за Милохин, блогърът излетя от Русия. Тя посочи, че тиктокърът е напуснал страната вечерта в понеделник, 11 септември.

 

Блогърът първо отлетя за Съединени американски щати, а по-късно стартира да живее в Дубай

 

Преди това Милохин напусна Русия през есента на 2022 година Тиктокерът изясни напускането си с желанието да се срещне с сътрудници от креативната асоциация Dream Team. Тогава той увери, че няма да емигрира и скоро ще се върне в Русия. По-късно стана известно, че блогърът стартира да живее в Дубай.

 

През април 2023 година Милохин се оплака, че е останал без пари след напускането на Русия. „ Ярик (Ярослав Андреев, създател на TikTok къщата Dream Team) ми сподели, че никога не би трябвало да изгубвам връзка с Русия, тъй като съм тръгнал от Русия. Но аз се отхвърлих и не го послушах “, спомня си Даня.

Масовото изселване на съветски тиктокъри към Съединените щати и други страни стартира напролет на 2022 година Причината беше, че при започване на март 2022 година обществената мрежа TikTok спря работа в Русия. Компанията предприе тази стъпка, откакто страната одобри закон, криминализиращ подправените вести за съветските въоръжени сили и апелите за антируски наказания.

 

На съветските консуматори беше неразрешено да разгласяват нови видеоклипове в TikTok и да организират излъчвания онлайн. Освен това съветската аудитория загуби опцията да гледа видеоклипове на задгранични създатели. В същото време те към момента имаха достъп до оповестени по-рано видеоклипове от локални блогъри, коментиращи ги и персонална преписка в обществената мрежа.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР