Смята се, че около половината от населението на се е

...
Смята се, че около половината от населението на се е
Коментари Харесай

Половината от населението на Южна Африка се е заразило с COVID-19

Смята се, че към половината от популацията на се е заразило с, настояват изследвания и статистики, предполагащи, че вирусът е лишил десетки хиляди животи повече от публично записаните, заяви Агенция Франс Прес.
Най-силно засегнатата от ковид в Африка страна е записала над 140 000 повече естествени смъртни случаи от май 2020 година насам, сочат данните на Южноафриканския съвет за медицински проучвания. Водещата частна компания за здравно обезпечаване " Дискавъри " пресмята, че към 90 % от тези смъртни случаи се дължат на COVID-19, което води до действителна смъртност над 120 000.
 Галъп: Вероятно 1/3 от пълнолетните българи към този момент са преболедували COVID-19 Галъп: Вероятно 1/3 от пълнолетните българи към този момент са преболедували COVID-19
Голяма част от българите очевидно към този момент са преболедували COVID-19. Това демонстрират социологически резултати на „ Галъп интернешънъл болежка...
Официално Южна Африка е записала близо 1,5 милиона случаи на ковид, от които малко под 48 500 са завършили съдбовно.
Но статистиците считат, че тези цифри са занижени.
Констатациите им съответстват в огромна степен с изследванията на, които могат да открият дали човек е бил инфектиран с COVID-19 даже след възобновяване. Проучване, оповестено предходната седмица, на съвсем 5000 донори на кръв в четири провинции, откри, че сред 32 и 63 % от включените в извадката лица са се заразили с ковид от началото на пандемията - спрямо клинично доказаните равнища на случаи от два до три %.
Повечето антитела бяха открити в провинциите Източен Кейп и Квазулу-Натал, които са епицентрове на втората инфекциозна вълна в Южна Африка, когато тя стартира през декември, месец преди провеждането на проучването.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР