Смята се, че мъжете оценяват жените най-напред по външния вид,

...
Смята се, че мъжете оценяват жените най-напред по външния вид,
Коментари Харесай

Женски навици, които дразнят мъжете

Смята се, че мъжете правят оценка дамите на първо време по външния тип, факт е, че държанието им след това играе много по-важна роля. Ето няколко женски навика, които не се харесват от мъжете:

1. ЯДЕТЕ ОТ НЕГОВАТА ЧИНИЯ
Няколко са аргументите, заради които може да се подразни. Първо, в случай че има усеща за благосъстоятелност и не желае да му се допират нещата. Второ, в случай че остане по-малко храна за него, може да остане гладен. Най-добре си поръчайте същото ядене и за вас.
Това са най-гадните привички на всяка ЗОДИЯ (Част 1)
Всеки от нас си има своите неприятни привички и неприятни черти от характера. Понякога обаче тези неприятни привички могат да създадат по този начин, че околн...
Прочети повече
2. ПОДРЕЖДАТЕ ВЕЩИТЕ МУ
Жената постоянно си мисли, че пространството на мъжа е доста разбъркано, само че в действителност то нормално е система от деликатно сложени движимости. Ако се пробвате да ги подредите, сигурно ще го подразните и ще му е мъчно да ги открие след това.

3. ЧЕСТО КУПОНЯСВАТЕ
Макар някои мъже да харесват, че жена им знае по какъв начин да се забавлява, прекомерната обич към алкохола, тълпи купонджии и нощни занимания, не се одобряват като съществено отношение.

4. КЛЮКАРСТВАТЕ
“Виж, по какъв начин се е облякла, не й подхожда на фигурата. ”
Постоянното злословене и коментиране външния тип и живота на другите е доста дразнещо. Мъжът се чуди дали не одумвате и него зад тила му.

5. НЕПОДХОДЯЩО ОБЛЕКЛО
Всички дами желаят да наподобяват безупречно, даже и на разходка в парка. Но неуместните високи токчета и стегнати облекла не постоянно се правят оценка добре от мъжете, изключително когато е очевидно, че не ви е удобно и се оплаквате от самото начало.

6. ЗАВЗЕМАТЕ ВСИЧКО СЪС СВОИ ВЕЩИ
Ако окупирате цялата баня с безкрайни козметични артикули и употребявате целия дрешник със свои облекла, мъжът няма да е удовлетворен. Може даже да се обиди.
Това са най-гадните привички на всяка ЗОДИЯ (Част 2)
Везни Везните имат една извънредно неприятна линия, а тя е обвързвана с това, че не обичат, а и не могат да стоят сами на обществено мяс...
Прочети повече
7. ПРАВИТЕ НАМЕЦИ
“Том е купил страхотни златни обеци на Бети. ”
Желанието за дарове постоянно се показва косвено под формата на подмятания, което мъжете не харесват. Ако мъжът откровено желае да ви направи подарък, само че вие му го намеквате, той няма да знае дали това е вследствие на личното му предпочитание. Освен това, ще го накарате да се усеща неловко и отговорен без причина.

8. ПЛАЧЕТЕ БЕЗ ПРИЧИНА
Женските сълзи са на върха на листата с мъжките страхове. Мъжете не знаят какво да създадат, изключително в случай че няма забележима причина. Ако това държание стане редовно, с времето води до неспокойствие, а не съчувствие. 

9. ПРИГОТВЯТЕ съдебна експертиза С ЧАСОВЕ
Ако се приготвяте за излизане с часове и всякога не спазвате обещанията за времето, мъжът ще се чуди до каква степен сте точна и виновна. Той даже няма да забележи прелестната ви прическа или грим, поради които е чакал с часове.

10. ЗАДАВАТЕ ПОДВЕЖДАЩИ ВЪПРОСИ
“Отива ли ми новата шапка? ”
Подвеждащо е, когато дамата задава въпроси дали наподобява добре, дебела или остаряла. Те притискат мъжа в ъгъла: сходни въпроси постоянно имат единствено един верен отговор.

11. ВКЛЮЧВАТЕ ДРУГИ ХОРА ВЪВ ВАШИ СПОРОВЕ
Имате спор и употребявате като мотив другари, родственици и цитирате тяхното мнение във ваша изгода. По този метод губите личния си престиж, а мъжът остава отчаян: вашите персонални проблеми би трябвало да си останат сред вас двамата.
Няколко индикации, че е пристигнало време да забавим ТЕМПОТО на живот
В по този начин забързаното и динамично всекидневие ние все по-рядко имаме време единствено за себе си и неглижираме сигналите, които тялото ни изпраща....
Прочети повече
12. ПРЕКАЛЯВАТЕ СЪС СУЕТЕНЕТО Пожарна охрана ВЪНШНИЯ СИ ВИД
Да, мъжете обръщат внимание на външния тип, само че не прекалявайте. Ако по време на среща от самото начало си оправяте прическата, вадите си огледалцето да се огледате, или опъвате неуместните си презрамки или дреха, сигурно ще го раздразни. Бъдете красива, само че се дръжте естествено.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР