Смята се, че килърът е в АнглияПреди да бъде убит,

...
Смята се, че килърът е в АнглияПреди да бъде убит,
Коментари Харесай

Издирват убиец, горил и рязал съперник

Смята се, че убиецът е в Англия
 Преди да бъде погубен, Рейхан гостувал на своя съселянка в с. Вълнари. Преди да бъде погубен, Рейхан гостувал на своя съселянка в с. Вълнари.
Криминалисти търсят килъра на 34-годишния Рейхан Мехмед от шуменското село Вълнари. Трупът на изчезналия мъж беше открит разкапан в гора край с. Вълнари. Както “Труд ” писа, мъжът се търсеше от 16 септември, а в петък над 60 мъже от региона, служители на реда и следово куче стигнали до натрупа.

Въпреки дългия престой навън, ясно личали следи от удари по главата и цялото тяло. Убиецът е пробвал да отдели с рязане елементи от натрупа, само че несполучливо. Опитвал е и да изгори тялото, само че също не е съумял. Криминалисти имат тенденция за причинителя, за който се счита, че се укрива в Англия. “Труд ” научи, че съмненията падат върху мъж на 21 година от село Вълнари. В дъното на убийството пък стои жена, а претекстът най-вероятно е ревнивост и съревнование. В нощта на 16 септември, когато Рейхан бил забелязан за последно от локални хора, той гостувал в къщата на съселянка. Тя уведомила със известие по мобилния телефон причинителя на убийството кой й е на посетители. По това време по-младият мъж бил използвал алкохол. Късно вечерта причакал Рейхан да излезе от къщата на дамата и на безлюдно място го пребил с железна щанга.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР