Смята се, че годината на вашето раждане е предопределена. И

...
Смята се, че годината на вашето раждане е предопределена. И
Коментари Харесай

Годината на раждане разкрива тайната на живота ви

Смята се, че годината на вашето раждане е предопределена. И душата не я избира инцидентно. Последната цифра от годината на вашето раждане е изключително значима. Тя попада под един от петте съществени детайла. И вашата буря дефинира значимите моменти във вашата орис. Разбира се, не можете да вземете това насериозно. Но е забавно да ревизирате, нали?

Според античния китайски календар, във всеки един миг на Земята господства един от петте съществени детайла – дърво, огън, земя, въздух, вода. Астролозите са уверени, че тези детайли оказват мощно въздействие освен върху природата, само че и върху природата на индивида. Те дефинират неговата душевна настройка, привички и зависимости.

Земя (последна цифра от годината на раждане – 8 и 9) Те са надеждни и търпеливи. Силите на земята ги подаряват с отговорност към околните. Те имат доста упоритости, само че са идеалисти. Решават проблемите с трезва глава. Те имат добре развита вътрешен глас. Ценят етиката и дисциплината, а също по този начин знаят по какъв начин да употребяват рационално личните си запаси. Те са в положителни връзки с парите. Те са сдържани в страстите, само че също по този начин имат потребност да бъдат обичани. Липсва им малко авантюризъм. Те желаят да управляват всичко и постоянно се управляват само от своите изгоди и ползи. Най-много се опасяват от незнайното. Земята е центърът, който е виновен за смяната на сезоните. Цветът на земята е жълт и се свързва с храносмилателната система, по-специално с далака и стомаха. В допълнение, тези хора би трябвало да стоят надалеч от блатистите региони с висока мокрота.

Огън (последна цифра от годината на раждане – 6 и 7) Те постоянно жадуват за завършения и в никакъв случай не отхвърлят да изследват нещо ново. Това са доста дейни и енергични персони, родени водачи, обичат да се състезават и да печелят. Те са привлекателни, не устоят на самотата, избират да се обкръжават с хора и непрекъснато придвижване. Изключително привързани към околните и по всевъзможен метод поддържат фамилните връзки. Имат висока самокритика и самочувствие, те са умни и другарски настроени, решителни и ефикасни, а също по този начин не са лишени от декламаторски гений. Недостатъци са тяхната настъпателност и прекалено предпочитание за реализиране на задачите по всевъзможен метод. Прекалено прочувствени и им липсва самообладание. Егоистични и прекомерно амбициозни. Рядко се преценяват с другите хора. Огънят е югът, той съставлява летния сезон. Цветът на огъня е червен, обвързван е със съдовата система и сърцето. Тези хора би трябвало да стоят надалеч от непотребна топлота и да не се поддават на прояви на страсти.

Дърво (последна цифра от годината на раждане – 4 и 5) Тези хора са доста великодушни. Те твърдо се придържат към правилата си във връзка с етичното държание, обичат да изследват света и да проучват информацията, а също по този начин се отличават със способността си да убеждават. Те са доста артистични и изобретателни, което постоянно се демонстрира във всичко, с което се захванат. Те са работливи и постоянно търсят нещо, което да вършат, като се стремят да бъдат непрекъснато заети и имат вяра, че трудът е най-хубавото потребление на силата им. Самоувереността е една от най-хубавите им черти. Те са признателни за всичко, което имат и не се пробват да преследват остатъци, макар че сферата им на ползи е доста обширна и разнообразна. Те са същински другари и в никакъв случай не се държат егоистично, идеални отборни играчи и са доста състрадателни към другите хора. Те бъркат, че могат да поемат повече задания, в сравнение с могат да се оправят и по тази причина постоянно се претрупват с работа, което не е от изгода за никого. С други думи, те би трябвало да се научат да дефинират граници и вярно да разпределят силата си. При избрани условия те могат да станат прекомерно подвластни от другите и даже да се изгубят в тълпата, в доста връзки това е допустимо единствено заради тяхната бездейност и известна тромавост. Дърво – това е изток, а сезонът е пролет, надлежно цветът е зелен. Дървото е взаимосвързано с жлъчния мехур и черния дроб. Представителите на този детайл би трябвало да заобикалят региони, където доминират мощни ветрове.

Вода (последна цифра от годината на раждане – 2 и 3) Те са чаровни и дружелюбни хора, а също умеят да съчувстват. Те са доста гъвкави и умеят да плуват по течението. Те са умни и изобретателни. Имат необикновено въображение и не се опасяват да го употребяват. Сред тях има доста отлични философи и мислители, те са доста самостоятелни и най-често овладяват няколко специалности. Имат съвършените информационни умения и могат да бъдат доста безапелационни. Трябва да се отбележат и техните изключителни качества в региона на дипломацията. Те са доста интуитивни и могат да уловят нещо, което се изплъзва от вниманието на другите. Те са положителни уредници и не по-малко положителни реализатори, те са в положение да виждат специфичните гении на хората към тях и в бъдеще да им оказват помощ да ги развият. Те могат да бъдат потайни и неискрени и в никакъв случай не споделят своите секрети с другите. Склонни са към операция. Те постоянно и във всичко се пробват да намерят елементарен и елементарен излаз, защото се разграничават с избрана бездейност и постоянно се отдават както на своите, по този начин и на непознати прищявки. Това, на което би трябвало да се научат, е да стъпят крепко на краката си и да тръгнат по своя личен път. Трябва да заобикалят прекомерно воднисти места, колкото и парадоксално да звучи. Водата е северът. Сезонът е зима, а цветът е черен. Водата се свързва с костната и отделителната система.

Метал (последна цифра от годината на раждане – 0 и 1) Те са доста упорити, самостоятелни и независими, което се дължи на тяхната мощна мощ на характера. Те обичат себе си, само че в това време знаят по какъв начин да се грижат и почитат другите. Те са по-скоро сдържани, само че под външен напън интензивно и непоколебимо пазят себе си и своята позиция. Представителите на този детайл се стремят към подреденост и избират баланс, равновесие и непорочност във всеки смисъл на думата. Те се отличават с надеждност и увереност, макар че на моменти се държат като особняци, не се пробват да бъдат част от тълпата. Когато знаят какво търсят и желаят, тяхната увереност е за завиждане, тъй като трудностите и неуспехите в никакъв случай не могат да попречват тези хора и те могат да решат всички проблеми с лекост. Те нямат боязън от самотата и единственото, което желаят от обществото, е признаването на техните достижения и триумфи. Сред минусите им е тяхната периодическа импулсивност. Съзнателно или подсъзнателно всички те имат неустоимо предпочитание за разкош, пари и власт. Често те могат да бъдат упорити и да се държат безразсъдно. Като мениджъри са доста взискателни и желаят подчинените да изпълнят оптимално високите им стандарти и упования. Металът е западът. Сезонът е есента. Цветът на метала е бял. Металът се свързва с дихателната система и белите дробове.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР