Смяната на стрелките разболява сърцето. Близо 3 дни след като

...
Смяната на стрелките разболява сърцето. Близо 3 дни след като
Коментари Харесай

Внимание! Бум на инфарктите на 3-ти април

Смяната на стрелките разболява сърцето. Близо 3 дни откакто сменим времето се регистрира взрив на инфарктите, сигнализират експерти. Смяната от зимно към лятно часово време ще се случи навръх 31-ви март. Още по-зле на сърдечноболните хора работи и смяната в климата. И до момента в който през вчерашния ден и през днешния ден отчитахме рекордни жеги, то в петък прогнозата ни изненадва с кучи мраз, написа zdrave.to.

``
реклама

Това по традиция е последната неделя от месеца, а стрелките би трябвало да превъртим тъкмо в 3ч. Макар това да е нещо, което се случва всяка година по 2 пъти, организмът ни продължава да се въздейства отрицателно от  промяната. Здравите хора се нуждаят от най-малко седмица, с цел да влязат в естествен темп, а за тези, които имат някои хронични проблеми, настройката може да отнеме и няколко седмици.

Проучване е открило, че в понеделника след промяната на часовото време броят на потърсилите незабавна кардиологична помощ нараства с 50%.

Това най-често са аритмии, съмнения на кръвното и мощна гръдна болежка.

От промяната не страдат единствено хората със здравословни проблеми, а и тези, които нямат никакви недоволства. " Започваме да се усещаме отпаднали, напрегнати, гневни, нетрудоспособни, сънливи. През този интервал вършим доста неточности и не работим качествено ", безапелационен е психиатърът доктор Герев.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР