Смяната на социалния министър Бисер Петков е напълно логична и

...
Смяната на социалния министър Бисер Петков е напълно логична и
Коментари Харесай

Бисер Петков - добър експерт, но слаб комуникатор

Смяната на обществения министър Бисер Петков е изцяло разумна и тя произтича от неумението му да комуникира. Това счита анализаторът Георги Харизанов.

В студиото на Нова телевизия Харизанов съобщи, че към Социалното министерство са се генерирали поредност от подправени кавги, само че като съществено напрежение той открои само продължаващата нервност към Стратегията за детето. Според Харизанов политическото управление, в лицето на Бисер Петков, не е съумяло да тушира напрежението и е позволило в обществото да циркулират такива тежки идиотщини като за вагони с деца, които се карат към джендърите.

Харизанов не отхвърли изключителната експертиза на Бисер Петков, само че уточни, че той е неприятен комуникатор и слаб като политическа фигура.

Въпреки тезата си Харизанов изрично се опълчи на мнението на политолога Страхил Делийски, че обществената система у нас се разпада. Няма нито един подобен факт. Факт е че проблемите се натрупат, а министърът не съумява да ги изясни и да успокои обществото, уточни Георги Харизанов. Той добави, че на процедура всички министри ще си отидат след две години с приключването на мандата на това държавно управление и едвам тогава ще се видят кои още веднъж ще останат министри и кои не.

Страхил Делийски сложи акцент върху логиката на уволнението по силата на неприятна връзка. Според него в случай че се следва тази логичност целият Министерски съвет ще си търси нова работа. Според политолога обществената система е бранш, който работи извънредно зле и е гърмяща система: И да се сменят бушоните, само че това не трансформира положението на цялата система.

Делийски уточни и че самият министър председател няма добра връзка, а като доказателство за това уточни триумфалисткия роман за кредитния рейтинг, който си харесва министър председателят, само че който е доста надалеч от обществото и неговата визия за положително ръководство. " Това не е разумен роман за това по какъв начин се ръководят обществени системи ", съобщи Страхил Делийски и посъветва Борисов за намерения и той за отзивчивата си обстановка по отношение на народа.

Според Страхил Делийски най-малко 80% от ВиК сдруженията имат голям проблем и е належащо стратегическо виждане. " Борисов умее да господства, да прави ходове, които да го държат на власт, само че умее ли да ръководи ", зададе въпрос политологът. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР